Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Маса с флорална декорация за лятно настроение

Изпробвай тази семпла, но красива подредба за маса, стилизирана със сезонни цветове и цветя. Понеже лятото не е време да си търсиш извинения… Направи всеки ден специален повод!

Надгради темата

Избери тема и направи максималното с нея! Започни, като сложиш неутрална основа – бялата, памучна покривка е лека и лятна и помага за това цветната посуда и декорации да останат във фокуса на вниманието. Ако един голям флорален централен елемент не ти е по вкуса, използвай много малки вази, разположени по цялата маса. Сложи само по няколко цвята във всяка ваза, за да запазиш цялостното впечатление изчистено и семпло.

Смеси различни посуди

Придай характер на масата си с микс от любимите си прибори за хранене и находки от битпазара. „Нямам много купи или чинии в комплекти. За мен няма значение, че нещата не си пасват идеално – повечето хора дори няма да забележат!“, казва Джулия. „Обичам, когато масата се усеща пълна, така е по-забавно. Много чинии, малки купички, чаши и съдинки.“

Добави индивидуалност към подредбата

Завърши всяка подредба с добре обмислен детайл. Например, защо не прибавиш любимото цвете на всеки гост до тяхната чиния? Вместо да купуваш цял букет свежи цветя, Джулия използва единични изкуствени растения, които лесно може да преизползва и за други креативни идеи. „Обичам да прибавям дребни лични детайли, нещо уникално за всеки гост“, казва Джулия.

“Ако съм направила усилие да сготвя нещо вкусно, естествено е да обърна внимание и на декорацията на масата.”
Джулия

От трапезната маса към дивана

Храната е пожънала успех, но все още никой не иска да си ходи! Поддържай партито живо, като отведеш гостите си от масата за хранене на дивана. Джулия използва таблата от помощната си масичка, за да отнесе питиетата в дневната, където компанията ще прекара остатъка от вечерта. Таблата също помага да правиш по-малко пренасяния, така че тя да се фокусира върху това да прекара повече време с гостите си.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.