Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Спалня и детска стая в едно

Когато пространството е ограничено, споделянето на стаята е умно решение. Интериорният дизайнер на ИКЕА Софи Лоулет прие предизвикателството да създаде детска „стая“ в спалнята на родителите.

Стая в стаята

Интериорният дизайнер на ИКЕА Софи Лоулет се зае със задачата да създаде пространство, подходящо за деца, в спалнята на родителите. „Избрах един ъгъл от стаята и се фокусирах върху това да направя уютен кът с място за съхранение и осветление – всичко по достъпен начин.“

Детски ъгъл

За създаването на тази мини стая Софи първо избра разтегателно легло, което може да се използва като кушетка през деня. „Комбинирането на спално бельо в различни мотиви създава уютна атмосфера, а лампата за четене с регулиране на силата на светлината няма да пречи на възрастните.

Скрито място за съхранение

„В малкото пространство, намирането на умно решение за съхранение е от голямо значение,“ казва Софи. Хрумна й идеята да използва функционални решения за съхранение, които не заемат допълнително подово пространство, като рафтове по стените и кутии за дрехи, които могат да се поставят под леглото.

Сладък сън

„За да имаш здравословен сън, трябва да контролираш правилно светлината,“ казва Софи. „ Използвах блокиращи светлината щори, за да направя стаята наистина тъмна по време на сън.“ Плътните завеси от лен върху щорите улесняват регулирането на естествената светлина през останалото време.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.