Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Решение за съхранение в спалня, пригодено за нестандартно пространство

Няма правилно или грешно, когато става дума за планиране на пространството, особено ако помещението има различни предназначения. Ето как успешно преобразихме тази спалня с отворено решение за съхранение на дрехи и гъвкав домашен офис.

Спалня по твой вкус

Вместо да се чувстваш ограничен от нестандартното помещение, пригоди го към твоите нужди. Стаята на Юлия и Андре има малко подово пространство, но те използваха високите й тавани и си направиха легло под тавана. Пространството под него превърнаха в място за съхранение, а в останалата част от помещението поставиха стойките за дрехи на Андре и организираха домашния офис.

„Използвахме височината на тавана, за да направим легло тип „мецанин“. Харесва ми усещането, което създава - на уютна пещера. Допълнително предимство е, че гардеробът ми се намира под него, без да заема допълнителна място.“
Юлия

„Моят гардероб постави началото на промяната ми към по-семпъл начин на живот. Преди пазарувах много. Бърза мода. Откакто намалих броя на дрехите, осъзнах колко по-хубаво е чувството, когато разполагаш с по-малко.“
Юлия

Скрий или покажи гардероба

Обърни внимание на въздействието, което една част от стаята оказва върху друга. Откритите гардероби са подходящи за някои пространства, но тъй като Андре също работи тук, не искаше да се чувства като в пробна. Намирането на врати за това решение се оказа трудно. Така че, когато стилистът Карл Браганза ги посети, той добави завеса, която скрива лоста със закачалки и тънки кутии за съхрание върху рафтовете, вградени под стълбите.

Домашен офис две в едно

Инвестирай в издръжливи мебели. Старият офис на Андре беше неудобен и непрактичен, и често му се налагаше да работи в трапезарията. Заедно със стилиста Карл избраха бюро IDÅSEN – гъвкаво решение, на което може да работи в изправено или седнало положение чрез електронно регулиране на височината. „От известно време исках да опитам да работя на бюро в изправено положение. А и съм висок 1.80 м, така че регулируемата височина е идеално решение за мен!“ казва Андре.

Пълен синхрон

Платформата за легло тип „мецанин“, която е ръчно направена, заема около 7 кв.м. и се разтяга до половината на стаята. На отсрещната стена и под стълбите, по които се слиза на долното ниво, е решението за съхранение на Юлия. В края на стълбите, в отдалечения край, е стойката за дрехи на Андре. Неговото работно място се намира от другата страна на стаята.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.