Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Започни деня си по правилен начин, част 1

Създадохме решения за спалня, за да помогнем на три напълно различни личности да започнат обещаващо деня си. Това решение е за теб - с натоварения план-график - и то без изненади!

Изряден ред за ефективност

Когато всяка минута е важна, не оставяй нищо на случайността. Раздели гардероба си на малки секции, които с добрата си видимост и достъпност ще те улеснят във вземането на бързи решения.

Предвиди място и за шапките си

Нека всички категории на гардероба да имат своя собствена територия – от чорапи и тениски до вратовръзки и изискани шапки.

Избери своя аксесоар с един поглед

Организирай аксесоарите си така, че да можеш да вземеш всеки един от тях за секунди. Направи своя избор, хвърли последен поглед в огледалото – и вече си готов да посрещнеш новия ден.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.