Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи, спестяващи място на малкия балкон

Този закрит балкон е широк само 2 метра, но оптимизиращите пространството мебели, растенията и индивидуланото присъствие го превръщат в място, на което да се радваш пълноценно.

Решение за съхранение с двойна употреба

Когато се търси решение за съхранение в малко пространство, насочи вниманието си „нагоре“. Етажерка HYLLIS е разположена успоредно на стената вместо да заема ценно място от пода, а откритите рафтове позволяват на Каролина да изложи на показ повече вещи като книги, растения и списания – любими неща, които придават повече индивидуалност и приветливост на балкона.

Удоволствие за теб и твоите гости

Каролина разполага с прости, сполучливи допълнения - от стифиращи табуретки за допълнителни места, които служат и като помощни масички, до възглавници, които преобразуват модула в пейка. Те превръщат нейния компактен балкон в място за приятелски забавление. „Тази част от дома ми споделям най-често с приятелите си, затова е важно да има достатъчно място за всички, за да се забавляваме заедно“, казва Каролина.

Една мебел, много предназначения

Масата на Каролина е подходяща както за място на което да закуси сутрин, така и за домашен офис през деня. Вечерта се превръща в трапезна маса, а понякога и в бар за напитки!

Освежи с растения, които пречистват въздуха

Повечето растения спят през зимата, затова защо не оживиш балкона си с някои нови допълнения за пролетния сезон? Сукулентните растения пречистват по естествен начин въздуха и това ги прави идеални за градския балкон. Помисли така да групираш растенията, че да усетиш природата и нейния разцвет около теб. На перваза си Каролина е наредила растения в саксии във всякакви форми и размери.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.