Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Цветовете в спалнята според науката

Научни изследвания показват, че цветовете влияят върху нашето настроение и нагласа. Вдъхновихме се да приложим тези теории на практика. Не можем да обещаем по-добър сън, но ти гарантираме няколко цветни идеи за твоята спалня.

Ефектът „зелен пашкул от спокойствие“

Зеленият цвят успокоява. Виж дали ще ти помогне да се отпуснеш вечер (или пък може да е от помощ на някой по-енергичен член от твоето семейство). Ако търсиш цялостен ефект или просто искаш впечатляващ интериор – направи си балдахин от зелен текстил, който да се спуска над леглото.

Удобство и креативност в синьо

Синият цвят има също толкова успокояващ ефект като зеления, но освен това активира креативността. Може би това е добра комбинация за четене на книга вечер? Тук сме съчетали синьо-зелени десени и импровизирана табла за легло с окачени възглавници за допълнителен комфорт.

Събуди се с цветни емоции

Червеният и розовият цвят, както и други топли цветове пораждат чувства на отпимизъм, енергичност и радост. Ако ти трябва малко повече помощ, за да се събудиш сутрин, това е твоят избор. Позволи на твоята цветна спалня да те зареди с енергия за следващия ден.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.