Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за декорация на масата през лятото

Посрещни спокойно летните празници и бъде домакин, който се радва на събиранията толкова, колкото и гостите. Възползвай се от тези лесни, но красиви идеи за аранжиране на маса.

Място за всеки

Първо правило на домакина: очаквай неочаквани гости! Подреди столовете около масата, така че да има място за всички. Столовете, които могат да се поставят един върху друг са практично решение за допълнителни места, в случай, че пристигнат още хора. Ако добавиш и една-две пейки, гостите ще могат да са по-близо един до друг и да се чувстват уютно. По-късно можеш да ги бутнеш до стената и да се превърнат в удобно място за кратка почивка, когато танцуващите крака се уморят.

Окачи летен гирлянд

Помисли за всички компоненти, когато аранжираш масата и окачи декорация над нея. Свържи я с темата на партито, за да се потопят гостите изцяло в атмосферата. За допълнение към тази лятна маса, интериорният стилист Ашлин Гибсън е окачила гирлянд от цветя над нея. Един съвет! Сложи изкуствени цветя, за да можеш да ги използваш отново за други поводи!

Две покривки за по-голям ефект

Масата е звездата на това шоу и можеш да я накараш да блесне с една семпла идея – сложи покривка върху нея. Избери плат с подходящи мотиви за настроение и всичко друго ще си дойде на мястото. За специални поводи понякога са нужни повече маси. Покрий всяка една маса с текстил в различни мотиви. Впечатляващо, забавно и без много усилия!

“Релаксирай, докато си в ролята на домакин, като забравиш за момент перфекционизма! Не се тревожи за комбинацията от цветове и мотиви. Ще ти е по-лесно, ако използваш каквото имаш вече у дома – с няколко допълнителни екстри. И използвай текстил, с него можеш бързо и лесно да създадеш настроение! ”
Ашлин Гибсън, интериорен стилист

Най-важен е комфортът

За теб е важно гостите да се чувстват добре и да се наслажават на разговорите. Затова им осигури комфорт. Избери трапезни столове, които осигуряват нужното удобство. Добави и възглавници, за да омекотиш твърдите ъгли на седалката, изработена от естествени материали.

“Празничните поводи събират хората. Подвигни общия дух с декорацията на твоята маса. Направи я уютна за всеки. И не забравяй да сложиш в центъра на масата големи купи с храна за всички.”
Ашлин Гибсън, интериорен стилист

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.