Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Преносим домашен офис в дневната

Идеята за гъвкаво работно време и работа от вкъщи набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да я предпочитат. Ако разполагаш с ограничено пространство, можеш да обособиш някое ъгълче в дневната за домашен офис. Ето няколко идеи, с които да постигнеш идеален баланс между работата и личния живот.

Комбинирай артикулите за съхранение

Спести пространство на пода, като избереш една стена, на която да съхраняваш всичките си офис материали. Комбинирай кутии, органайзери, шкафчета и рафтове в един и същи цвят, за да създадеш свой персонализиран кът. Надпиши папките и кутиите, за да бъде всичко добре организирано и лесно за намиране. А по-големи предмети, като например хартиени ролки, можеш да съхраняваш в конзолите на рафтовете.

Избери подвижни мебели

Подвижното работно място може да окаже положително влияние върху продуктивността ти. Инвестицията в стол NILSERIK ще направи седенето ти по-активно и ще ти помогне да подобриш стойката си. Височината на стола може лесно да се адаптира според височината на бюрото, като просто натиснеш бутоните под седалката.

Погрижи се за моментите на сътрудничество

Окачи сгъваеми столове на куки, монтирани на стената. Така лесно ще добавиш стол за колегите си, когато дойдат и ще спестиш пространство. Използвай растения, за да внесеш уют в работното пространство и да смекчиш прехода между дом и офис.60347102

Създай подвижно работно място

Пренасяй офиса си из къщи, където ти харесва. Така можеш да използваш максимално дневната светлина или да се наслаждаваш на вдъхновяващи гледки. Това шкафче на колелца може да се използва като шкаф или като бюро. То разполага с мрежести магнитни страни, на които можеш да окачиш кабели или да оставяш бележки.

Експериментирай с по-умни решения

Когато разполагаш с ограничено пространство, избери практични, но и многофункционални артикули с допълнителни екстри. Като работната лампа HEKTAR – най-доброто решение за хора, които прекарват дълго време на бюрото си. Основата й служи за безжично зарядно за телефон, а освен това разполага и с USB порт, ако предпочиташ да зареждаш телефона си с кабел.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.