Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Създай пространство за позитивни навици у дома

Време е за нови начинания! Ето как лесно можеш да изградиш нов навик, който ще ти осигури спокойствие и усещане за свежест. За него ти е необходимо съвсем малко пространство и още по-малко оборудване.

Направи място за движение (толкова е лесно)

Когато си вкъщи, лесно можеш да намериш време за кратки физически упражнения. Състави си план за активните занимания и действай. Ако мебелите са леки и леснопреносими, създаването на свободна зона за тренировки не изисква почти никакви усилия.

Полезни аксесоари подръка

Съхранявай всички вещи, които ти трябват – може би и няколко ароматни свещи за настроение –  на достъпно място. Подреди всичко в кутия, за да можеш бързо да подготвиш пространството за упражнения.

Заеми позиция и действай

Вече разполагаш с достатъчно свободно място и нямаш право на оправдания. Заеми начална позиция, направи няколко упражнения за разтягане и стартирай своя нов здравословен навик.

“Когато мебелите са леки и леснопреносими, създаването на свободна зона за тренировки не отнема много усилия.”
Женевиев Йорн, интериорен дизайнер ИКЕА

Приятно преживяване за ума и тялото

Тренировките са от полза за тялото, но направи малка сесия и за успокояване на ума. След като приключиш с упражненията, димирай осветлението, запали ароматна свещ, пусни си лека музика и се отдай на заслужен релакс.

Спести място и средства, и използвай каквото имаш

Не се нуждаеш от фитнес карти и тежко оборудване – възползвай се от това, което имаш вкъщи. Пуфът се превръща в топка за упражнения, а кърпата - в тренировъчна лента.

Как се създава един добър навик

За да възстановиш енергията си след тренировка, направи си една мултивитаминозна напитка и оцени постигнатото. Заслужава си да бъде повторено, нали? По същото време утре?

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.