Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Креативни идеи за деца

Играта е страхотен начин за децата да бъдат креативни и да се изразяват. Направи по-лесно за децата да дадат свобода на въображението си и да изследват характера си чрез забавни занимания.

Стая за игра

Детската спалня може да отвори цял нов свят на игри. Помогни за създаването на пространство, което подхранва нарастващото усещане за любопитство, креативност и характер. Споделената стая на Лула (5 г.) и Анук (3 г.) е с цветен и вдъхновяващ декор, включително картини по стените, рисувани от тяхната майка Клое. Големият килим в средата на стаята маркира отворено пространство за всякакъв вид забавления и игри.

“Спалнята на момичетата е светла, цветна и пълна с енергия – тя отговаря перфектно на техните характери. Те винаги носят рисунки от училище, които обичаме да окачаме.”
Клое

Пробвай ролева игра с пухкави приятели

Когато стане въпрос за игра на роли, въображението царува. Децата обичат да се потапят във фантастични светове и нови персони. Не е трудно да започнеш ролево приключение, но плюшените играчки могат да помогнат в началото – Тигър, Прасе и Заек са необичайни приятели в истинския живот, но не и в този свят!

 

 

 

 

 

“Добре е за момичетата да делят стая. Винаги ги намирам заедно след училище да се прегръщат, да скачат, да си преобличат куклите си и да си четат приказки една на друга.”
Клое

Създай галерия, с която да се гордееш

Драскане, изрязване, лепене, оцветяване… Децата създават стотици произведения на изкуството, докато изследват креативната си страна. Подкрепи начинаещите творци и им помогни да се чувстват горди от създаденото от тях чрез галерия. Клое и момичетата слагат всички рисунки в дневната, където да им се наслаждават всички. Те дори помагат за окачването им – рамките на ИКЕА използват безопасна пластмаса, вместо стъкло.

 

 

 

 

Изцапай се с лятно рисуване навън

Какво, ако начинаещият ти художник има нужда от по-голямо платно? Навън децата не са ограничени от пространството – освен това не трябва да се притесняват да не оцапат всичко! Донеси материалите в удобна кутия за пренасяне, остави голям лист хартия на земята и ги пусни да творят с лесни за измиване бои в ярки цветове. Дръж подръка закуски за подхранване на креативността, отпусни се и просто наблюдавай как малките художници творят.

Научете ново умение заедно

Традиционното тъкачество е на мода в момента. Това е лесно за научаване умение, както и забавен начин да подобрите двигателните умения и концентрацията на детето. Поставете този тъкачен стан за деца на всякаква маса и започнете да тъчете уникални произведения заедно. Можете да използвате всичко – от рециклирани чаршафи, накъсани на ленти, до връзки за обувки. Опитайте да създадете уникален плат заедно, който по-късно може да се превърне в торба или килим за играчките!

“Момичетата естествено се изявяват по креативен начин. Бои, пастели, картон, мъниста, лепенки – мисля, че е важно те да са свободни да използват тези неща, когато си пожелаят.”
Клое

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.