Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Лека закуска, поднесена със стил

Шепа пуканки вкъщи или импровизирана шведска маса, всички сме любители на хубавото похапване. Виж как можеш да си подготвиш закуска по всяко време – същевременно щедра и празнична!

Шведска маса с вкусотии

Още преди първата хапка, изобилието изпълва погледа ти. Помисли за представянето като начин на поднасяне – нека това да е едно съблазняващо апетита шоу от цветове, материи и форми.

Запази си закуска за после

Ако често ядеш различни сухи закуски на едно и също място, не се притеснявай. С прозрачни буркани, можеш да ги подреждаш, така че да са винаги достъпни и да изглеждат красиво.

Количка за сервиране в готовност

Когато междинното хапване премине в пълноценна храна, или дори във вечеря, не забравяй да си подсигуриш резервен план. С предварително заредена количка с прибори за хранене, винаги можеш да се приспособиш към случая.

Да оставиш всичко така, както си го намерил

Повечето сладки угощения си приличат в едно: рискуват да създадат малко бъркотия. Салфетките се трупат лесно. Затова, за всеки случай и за по-бързо почистване, е добре кошчето за боклук да е под ръка. Приятна закуска!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.