Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Съвети за намаляване на шума в спалнята

Направете спалнята си по-спокойна, като се преборите с шумовото замърсяване.
Ето три лесни и полезни за бюджета съвета, които ще ви помогнат да преоткриете тишината.KVASP кукичка, 3 бр/к-т, 603.981.96, 3,99 лв
 

Намалете външния шум със завеса

Използвайте любимата си завивка като абсорбираща завеса за звук и светлина, като добавите четири куки и две подвижни халки за завеси. Закачете въже между долните куки и прегънете плата, за да си осигурите повече уединение от шумните съседите.

Разнообразие от килими от ИКЕА
 

Абсорбирайте звука с текстил

Намалете ехото на голите подове (и шумните съседи от долния етаж) с пластове килими. Опитайте да комбинирате различни текстури и любимите си стилове за уютно усещане. Персонализирайте пода с няколко ръчно изработени рогозки за още по-уникален ефект!

HUGAD корниз за завеси, 210-385 см в бяло, 302.171.40, 12,99 лв

Създайте спокойствие със стенен килим

Имате тънки стени? Заглушете смущаващия шум, като окачите килим на релса за завеси. Това ще добави уют и декоративен детайл, и ще осигури незабавно спокойствие от звуците около вас. За да увеличите звукопоглъщащия ефект, опитайте да използвате няколко килима, за да покриете цялата стена.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.