Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Моменти за релакс в натоваренoто ежедневие

Кратките паузи за почивка са от съществено значение в забързания начин на живот. Предлагаме ти няколко лесни решения, които ще ти помогнат да се насладиш на лятото, дори когато нямаш много свободно време.

Пресъздай уюта на балкона в стаята

Използвай времето, когато децата вече спят, но лятното слънце все още не се е скрило. Комбинирай няколко модула за сядане в близост до светлината, окачи ефирен балдахин над тях и се наслади на приятната атмосфера. А след като вече сте там, защо не си прочетете някоя книга един на друг?

Превърни времето за пране във време за себе си

Домакинските задължения не спират и през лятото, но все още можеш да ги превърнеш в слънчеви моменти, в които да се погрижиш за себе си. Направи си уютен кът за разкрасяване с аксесоари за маникюр, билкова баня за ръце и релаксирай.

Отпусни се сред градински оазис

Когато не ти остава време да излезеш навън, отдай се на почивка сред природата у дома. Събери растенията в уютен ъгъл до прозореца, облегни се на удобно за теб място за сядане и се наслади на чаша успокояващ чай, докато си заобиколена от зелен оазис.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.