Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Съвети за забавления в малко пространство

Как да си организираш парти в много малък апартамент? Когато посетихме Ивет и нейните приятели, тя ни показа как можеш да си направиш пикник на леглото, ако нямаш място за трапезна маса...

Пробвай пикник на леглото

Звучи нестандартно, но всъщност е много уютно! Двойното легло осигурява достатъчно място за няколко приятели, които да разпуснат. Практично е да подготвиш обстановката, затова използвай домашното одеяло като одеяло за пикник и също да предпазиш от трохи спалното бельо. Подпри възглавниците на стената за допълнителен комфорт.

Добави помощна масичка

Трудно ще задържиш чашите в изправено положение, ако повърхността не е равна. Затова добави една помощна масичка до леглото и чашите ще са винаги на една ръка разстояние. Масата на Ивет BURVIK обикновено служи за нощно шкафче, но тъй като е лека и проектирана с дръжка, може да се превърне в перфектния поднос за напитки.

Избери музиката за твоето събиране

Избери подходяща музика. Създай плейлиста с любимите песни на всеки един от гостите. С тонколона ENEBY Bluetooth, лесно можеш да се свържеш и да слушаш музика. „Много обичам, когато приятелите ми правят плейлисти за нашите срещи. Едни от любимите ни тракове за спокойна атмосфера са Don’t Bother Calling на Moses Sumney и Running на Abi Ocia”, казва Ивет.

Сервирай непринудено

Аранжирай храната върху големи дъски за рязане и на стойки за сервиране, вместо върху много чинии. Не само че ще си спестиш чести притичвания до кухнята, но с простичкия дървен поднос ще придадеш очарователност на сервирането (без много усилия!).

Удобна близост

„Установявам, че малкият дом е много по-приятен за забавления. Най-хубавото от всичко е, че където и да се настаним, ние сме винаги близо един до друг“ казва Ивет. „Често организирам партита с приятели, така че съм свикнала да споделям това пространство – за нас то е като разширение на дневната.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.