Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Въведи ред в хаоса у дома

Възползвай се от нашите съвети през този сезон за организация на дома. Време e да въведеш ред в безпорядъка – сортирай, скрий, рециклирай, подари или продай. Ще намериш подходящо решение за всяка част на дома.

Подари щастие

Напълни своята чанта FRAKTA догоре и занеси старите си дрехи на място, където ще им дадат нов живот и ще зарадват някой друг.


Реорганизирай гардероба

Време е да организираш пространството и да подредиш дрехите си. Единият вариант е да ги разпределиш на леглото и след това да прибереш само тези, които наистина ще обличаш.


Универсално решение за съхранение

Откровено казано, идеалната организация отнема малко повече време и усилия. Но определено си заслужава. Когато намираш с лекота всичко и знаеш мястото на всяка вещ, усещаш повече спокойствие и хармония у дома.


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.