Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.


Рецепти за щастие

Тайните на VAFFLOR са две: гофретите са едновременно прости... и е трудно да им се устои. Особено когато има рецепти за всеки вкус. Върховни са с малко шоколад, разнежен след бързо разтапяне. Или пък пробвай солените варианти: със свежи зеленчуци или опушена риба.

Гофрети със сладко,сметана и шоколадов сос

ПОРЦИИ: 4   ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ : 20мин.


Съставки:

1 опаковка гофрети VÅFFLOR (12 броя)
200 мл бита сметана 40%
Половин буркан сладко от
боровинки SYLT BLÅBÄR
Половин буркан сладко от
ягоди SYLT JORDGUBB
1 лъжица пудра захар
За шоколадовия сос:
100 мл сметана
80 г тъмен шоколад

Начин на приготвяне:

За шоколадовия сос:
1. Кипнете сметаната и дръпнете от
котлона.
2. Начупете шоколада на малки парченца
и го добавете към топлата сметана.
3. Разбъркайте доката шоколада се разтопи.

За гофретите:
1. Разбийте сметаната
2. Затоплете гофретите.
3. Поставете върху всяка гофрета сладко,
бита сметана и поръсете с пудра захар.
4. Довършете с шоколадовия сос.

Гофрети със сладко от малина и боровинка, сметана и свежи плодове

ПОРЦИИ: 4   ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ : 20мин.


Съставки:

1 опаковка гофрети VÅFFLOR (12 броя)
250 мл сметана 40%
1 буркан сладко от малина и боровинка
SYLT HALLON & BLÅBÄR
50г малини
50г боровинки
4 смокини

Начин на приготвяне:

1. Загрейте гофретите.
2. Разбийте сметаната
3. Поставете на всяка гофрета сметана и
сладко и ги поднесете със свежите плодове.

Гофрети с пушена сьомга и крема сирене

ПОРЦИИ: 4   ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ : 20мин.


Съставки:

1 опаковка гофрети VÅFFLOR (12 броя)
200г крема сирене
200г SJÖRAPPORT студено-пушена сьомга
12 малки листа маруля
Едро нарязан копър
Сол и прясно смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Затоплете гофретите.
2. Намажете по една лъжица крема сирене на
всяка гофрета и сложете сьомга и маруля.
3. Поръсете копър и овкусете със сол и
черен пипер.

Гофрети с Губрьора - шведски пастет с херинга

ПОРЦИИ: 4   ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ : 20мин.


Съставки:

1 опаковка гофрети VÅFFLOR (12 бр.)
250 г филе от маринована херинга SLL MATJES
3 яйца
половин глава червен лук, ситно нарязан
малка връзка магданоз
малка връзка див лук
малка връзка копър
100 мл течна сметана
1-2 супени лъжици сол
копър и червен лук за декорация

Начин на приготвяне:

1. Сварете яйцата за 8 минути и ги нарежете ситно .
2. Нарежете херингата на малки кубчета.
3. Нарежете ситно всички подправки.
4. Смесете всички съставки и ги овкусете със сол .
5. Загрейте гофретите във фурна.
6. Поставете върху гофретите шведския пастет от херинга "Губрь ора"
и окрасете с копър и ситно нарязан червен лук .

Гофрети със скариди и имитация на хайвер

ПОРЦИИ: 4   ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ : 20мин.


Съставки:

1 опаковка Гофрети VÅFFLOR (12 броя)
125г SJÖRAPPORT белени скариди
100г майонеза
1 буркан SJÖRAPPORT имитация на хайвер
1 лимон, нарязан
1 връзка копър

Начин на приготвяне:

1. Затоплете гофретите във фурната.
2. Поставете върху всяка гофрета чаена лъжица майонеза, 3-4 скариди и
една чаена лъжица от имитацията на хайвер
3. Поръсете с лимонов сок и нарязан копър.