Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Позволи на детето да развихри въображението си

Всяко дете може да бъде артист. Но в началото на кариерата си, те се нуждаят от план за своите арт занимания. Ето как можеш да провокираш в тях креативността – лесно, просто и в унисон с интериора.

1. Арт студио с вградена функция за почистване

Стъкленият параван върши чудеса, когато се използва като платно за рисуване с водни бои. Децата могат да изразяват себе си без ограничения. А когато арт сесията приключи, ти решаваш колко дълго ще съществува „галерията“ – преди да я измиеш с лекота.

Цветна палитра за всякакви условия

Без значение дали ще се използват за съхранение на лични принадлежности или ще са в помощ на малките художници, кошниците с вакуумно закрепване побират всичко необходимо и можеш да ги поставиш навсякъде.

Празно платно за нови шедьоври

Стъклочистачката може да се използва в мокри условия и поддържа душ паравана безупречно чист. Почисти с нея повърхността за следващата рисунка или след като арт студиото затвори.

2. Мини студио в шкафа

Когато рисуването се превърне в хоби, може би е време за студио на пълен работен ден (дори да е съвсем малко). Използвай за това два съседни шкафа. В тях можеш да съхраняваш всичко необходимо и не отнема много усилия да вземеш каквото ти е нужно или да го прибереш.

Направи запомнящ се портрет

Поставката за постери е семпло и умно решение от вътрешната страна на шкафа, което предлага изключителна гъвкавост. Може да се използва за окачване на току-що създадена рисунка, като статив или мини галерия – художникът решава.

Подреди новите творби

След активните занимания, малкото студио се нуждае от бърза организация. Контейнерите с боички могат да отидат на рафта с подправки, а органайзерът за капаци на тенджери е удобно решение за съхранение на свежите рисунки.

3. Бърлогата на художника е под масата

Въображението на децата няма граници, както и те самите. Затова е добра идея да направиш напълно подвижно арт студио. Принадлежностите лесно могат да се пренесат на друго място, а децата са свободни да отидат там, където ги води тяхното въображение.

Твоят вълшебен килим

Независимо колко оценяваме артистичните пориви на нашите деца, винаги са необходими предпазни мерки. Като например протектор за под, за да не се озове „изкуството“ там, където не трябва.

Портативен комплект с аксесоари

Химикали, четки, боички и още – всички принадлежности, събрани и организирани, на едно място. Без съмнение този комплект е идеален избор за прохождащи артисти. С него могат да бъдат навсякъде.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.