Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да украсим със свещи по време на празниците

Нищо друго не създава подходящото настроение така, както запалените свещи. Изпробвай тези съвети, за да създадеш атмосфера на спокойствие и уют.


Снимка на Стина Ланеског, дизайнер на новия свещник ÄPPELVIKEN

Модерният полилей

„Запалените свещи са идеалният начин да създадеш топла атмосфера вкъщи,“ казва Стина Ланеског, дизайнер на новия свещник ÄPPELVIKEN. Ето защо новият й полилей дава възможност за комбиниране на функционални електрически крушки и осветление за настроение със свещи. „В днешни дни ние искаме добро осветление за различни нужди в една и съща стая – ÄPPELVIKEN може да се приспособи и да осигури няколко възможности.“

Железен полилей с LED свещи, висящ от тавана

Осветление за специалната ти вечеря

Полилеят ÄPPELVIKEN на дизайнерката Стина предлага два вида осветление: „Клиентите могат да изберат какъв да бъде светлинния източник“. Сложи електрическа крушка на централното гнездо, за да освети цялата стая и после, когато настъпи нощта, я изключи и премини на по-меко осветление от свещи или чаени свещи, които можеш да поставиш на този полилей с четири рамена. Или изпробвай LED свещите LJUSANDE, като тези тук.

Различни бели сввещи и свещници на черна маса до черно-сива стена.

Още 3 съвета как да украсиш със свещи

1. Постави свещи от различни видове из дома си и ги комбинирай с разнообразни аксесоари, за да създадеш още по-специална празнична обстановка. „Подреди фенери, свещи с различни размери и полилеи на различни нива.“

„Ароматите могат да подобрят настроението ти. Когато усетя миризмата на канела или карамфил, това ми създава приятно празнично чувство, затова обикновено си търся свещи с аромата на някое от тях.“

Стина Ланеског, дизайнер


Приближен изглед към лилава свещ в стъклена поставка на сив фон.

2. Използвай ароматите, за да създадеш настроение

Обонянието е мощно сетиво. За Стина, когато става дума за ароматизираните свещи – по-малко е повече: „Харесва ми, когато можеш да доловиш аромата на кафето, което се вари, или на храната, която се готви.“ Опитай лавандула за атмосфера на спокойствие, ванилия – за носталгична нотка, или канела – за празнично настроение.

Различни LED свещи на дървена маса пред бяла стена.

3. Погрижи се за безопасността

Истинските свещи внасят романтика, но е важно да помним никога да не оставяме горяща свещ без надзор. „Ако свещта дими или пламъкът гори по странен начин, изгаси я веднага,“ казва Стина. „И помни – дръж свещите далеч от децата и домашните любимци. LED свещите са чудесна алтернатива и са подходящи за всяка стая вкъщи. Освен това са и икономични.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.