Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да намериш място за учене в оживения дом

Ученето у дома може да бъде предизвикателство, особено когато много хора споделят едно и също пространство. Ето как можеш да си създадеш учебни станции и да се фокусираш върху работата си по всяко време.

Твоят приятел на колелца

Направи си мобилна станция за учене, като събереш всичко необходимо на стол, предназначен за това. С поставка за лаптоп, дори не се нуждаеш от бюро. Просто заеми мястото си и се захващай за работа.

Леснопреносима маса

Ежедневието у дома понякога те кара да кръстосваш стаите в търсене на свободен стол или работна маса. Събери най-важното, сложи напитка и лека закуска върху масичката за приятна пауза и си готов за действие.

Скрий работното пространство

Когато времето и пространството са наистина ограничени, нещата буквално се случват едно върху друго. По време на хранене, просто плъзни бюрото под масата (много е лесно с регулируеми крака) и се писъедини към семейството за вечеря.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.

Приложение IKEA Bulgaria:

Последвайте ни: