Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Къщичка на колела

Представете си да можете да стегнете не багажа, а цялата къща и да заминете с нея накъдето пожелаете. Това семейство е заменило апартамента в предградията с каравана, а майката природа е техният най-близък съсед.По-малкото ни дава повече  

Когато започнете да живеете на по-малко място, имате възможност да разберете кои мебели са ви наистина необходими. „Много се радваме, че можахме да кажем сбогом на безпорядъка, когато потеглихме. Когато имаш повече пространство, имаш и свободата да го запълниш с всякакви безсмислени вещи,“ казва Карлтон. „Едно от нещата, които не искахме да оставим, беше нашия диван FRIHETEN, но това означаваше да го приспособим. Приспособихме дори и раклата в него, за да побере фотографската ни техника.“

FRIHETEN ъглов разтегателен диван с ракла, 699,00 лв

LOHALS килим, гладко тъкан, 199,00 лв

VILDAPEL кашпа, 12 см, бамбук, 9,99 лвНов дом при всяко спиране

Опаковането и разопаковането е огромна част от живота на пътешественика. Да бъдеш минималист има своите плюсове (последното нещо, което искаме да ни се случи, е да видим как всичко се пързаля през стаята докато караме), но все пак това не означава, че всичко трябва да е закрепено и заковано завинаги. „Всеки път като спрем някъде на ново място, ние подреждаме по различен начин. Много обичам процеса на изваждане на растенията и всички онези неща, които превръщат къщата на колела в наш дом. Не бих го нарекла скучно домакинско задължение, по-скоро предекориране,“ казва Тони.

KARLBY плот, орех, 210,00 лв

SATSUMAS цветарник с 5 кашпи, 89,90 лв

RANARP работна лампа, екрю, 69,90 лв

GEMAK гевгир, 14,99 лв

DAGGRUTA калъфка за възглавница, 9,99 лв


Нашият личен храм

Всеки се нуждае от малко лично пространство, за да остане насаме със себе си, особено когато през повечето време се налага да се прескачате. Мястото за уединение на Тони е или банята, където тя си организира дни на своеобразни мини-спа процедури, или спалнята. И макар че в нея почти няма свободно пространство, скритият под леглото шкаф придава спокойствие в стаята. „В спалнята ни е спокойно и ведро,“ казва Тони.


Изнеси ежедневието навън

Цялото пространство, с което семейството не разполага вътре, се компенсира отвън, тъй като природата им служи за чудесна градина. Да хапваш до работния плот вътре може да се окаже малко сбутано, ето защо семейството редовно готви и се храни на чист въздух – външните мебели се сгъват и подреждат в багажното отделение под караваната. „Първото, което правим, когато пристигнем някъде, е да отворим прозорците – въздухът навсякъде е различен,“ казва Карлтон.

ASKHOLMEN сгъваем стол, сиво-кафяво, 39,90 лв


Следваме собствения си път

„Страхувам се да се чувствам прекалено удобно, прекалено установена в живота. Един и същ път до работа, едни и същи съседи... Това просто не сме ние. Има вълнение в това да си стегнеш дома, да потеглиш и да се събудиш някъде другаде," казва Карлтон, който е израснал с пътуващи родители. „Прекарваме половината година приковани във Флорида, за да работим, след това пътуваме – и това е нашата почивка. По време на първото ни пътуване навъртяхме 6000 километра в 19 щата,“ казва Тони.

URSKOG плик за завивка и калъфка, 29,90 лв

TUVALIE одеяло, 25,90 лв

Саморъчно направени мечти

Карлтон и Тони са премахнали целия оригинален интериор (тъмни килими, шарена тапицерия и странни тапети) и са реновирали своята каравана от 28 квадрата само за два месеца. Сега в нея има всекидневна, кухня и кабинет в предната част, както и леглото-надстройка на Давид над дивана. Банята и главната спалня са отзад. „Почти всичко сме изградили сами, а това означава много,“ казва Тони.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.