Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Четири нови идеи, с които да направиш работното си място по-добро

Активното състояние на тялото по време на работа се отразява добре както на физическото, така и на психическото здраве. Новото ергономично офис обзавеждане на ИКЕА е създадено за домашни офиси и професионална работна среда. Проектирано е да помага на тялото, като прави времето, прекарано зад бюрото по-здравословно и по-приятно.

1. Работи на бюрото си в седнало и изправено положение

Прекалено многото време, прекарано в седене, може да бъде опасно за здравето, затова си вземи почивка и започни да мислиш изправен на крака с помощта на регулиращото се бюро IDÅSEN. Можеш да го настроиш ръчно или чрез приложение, чрез което също можеш да настроиш предпочитаната височина, да зададеш напомняния за изправяне или сядане, както и свои специфични цели. Плотът на бюрото е с контури, които щадят китките и ръцете, а органайзерът за кабели от долната му страна поддържа повърхността подредена и спретната.

„Искаме да подкрепим по-здравословния начин на работа. Тези нови дизайни ще държат хората в движение години напред.“
Соня Хахне, заместник-мениджър отдел „Асортимент“, ИКЕА

2. Избери офис стол за цял живот

Направете комфорта по време на работа свой приоритет. Въртящият се стол ALEFJÄLL, комбиниращ класическия стил с модерната ергономичност, притежава механизъм за компенсиране на натиска от теглото на тялото, който насърчава движението и подобрява циркулацията на кръвта. Освен това можете да настроите височината, дълбочината на седалката и облегалката за максимална опора и комфорт. Изработен е от висококачествен метал и кожа и има 10-годишна гаранция.

3. Ангажирай тялото си, както ангажираш и ума си

Подходи активно към седенето. С регулируема височина, конструкцията на TROLLBERGET осигурява опора на въртенето и накланянето във всички посоки, като помага за укрепване на мускулите на кръста, раздвижване на гръбнака и подобряване на стойката. Също като въртящите се столове и бюрата с регулируема височина, той е подходящ както за офиса, така и за домашна употреба.

4. Използвай решения за съхранение, за да създадеш спокойна обстановка

Поддържай документите – и ума си – в добър ред с металните шкафчета и системи за съхранение IDÅSEN. Проектирани да направят работното пространство по-спокойно, те имат заоблени ръбове, с които придобиват по-нежен вид, както и механизъм за плавно затваряне за намаляване на шума. Добави и смарт ключалката ROTHULT за по-сигурно съхранение.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.