Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Мобилно приложение IKEA Bulgariaappstore       googleplayПазарувайте любими продукти за обзавеждане на дома с приложението IKEA Bulgaria.

Приложението IKEA Bulgaria ви позволява да пазарувате лесно и бързо хиляди продукти, където и да се намирате. Това е идеалният помощник за пазаруване в магазин ИКЕА – от момента, в който планирате вашето посещение в магазина до търсенето и намирането на всички продукти, когато сте там.

Вместо моливче и хартия, използвайте приложението IKEA Bulgaria, за да запишете любимите си артикули - с грижа за природата. Това е една от причините, които ще ви накарат да обикнете приложението IKEA Bulgaria, но нека ви споделим още няколко:

  • Можете да разглеждате и търсите продукти от асортимента на ИКЕА, да ги добавяте към списъка за пазаруване. Ако вече имате готов списък с любими артикули в сайта на ИКЕА, тогава просто влезте в своя IKEA Family профил, за да  отворите списъка през приложението.
  • Можете да разглеждате и търсите продукти от асортимента на ИКЕА, след това да ги добавите към кошницата за пазаруване и да завършите успешно вашата поръчка.
  • Можете да намерите информация за магазин ИКЕА, да проверите работното време и как да стигнете до магазина. Вижте дали продуктите са налични, за да планирате вашето пазаруване.
  • Можете да сканирате баркод, за да получите информация за продукт и да добавите продукти към вашия списък. След това изберете продукт, за да го маркирате като добавен и по-късно да го премахнете от списъка.
  • Сканирайте баркодовете и изображенията на продуктите, за да проверите цени и наличности.
  • Пазарувайте безопасно, всички трансакции се обработват сигурно и надеждно.
  • В магазин ИКЕА София винаги нещо се случва. Разгледайте в приложението текущи оферти и нови продукти. Регистрирайте се или влезте в своя профил IKEA FAMILY, за да имате на разположение дигитална карта IKEA FAMILY и да се възползвате от отстъпки.
  • Изпращайте и споделяйте линкове на продукти.

⇓ Свалете приложението IKEA Bulgaria от тук ⇓appstore       googleplayПриложението IKEA Bulgaria е безплатно за използване.