Списъкът с любими продукти е празен.

Здравейте, скъпи пътешественици,

Както знаете, много искахме да изпратим част от Вас, участниците в съвместната ни игра с Mastercard, в Швеция, за да Ви запознaем с нашите корени и да Ви дарим с безценно преживяване в родината на ABBA, Пипи Дългото Чорапче и безстрашните викинги.

За съжаление създалата се ситуация с разпространението на COVID-19 в световен мащаб промени и всички планове за пътуване. Поради множеството ограничения, наложени във връзка с противоепидемичните мерки, става невъзможно предоставянето на големите награди, а и самите ние не бихме искали да подлагаме нито един от нашите клиенти на риск. Затова томболата за теглене на големите награди се отменя, като тегленето на малки награди остава в сила.

Всички участия до този момент ще бъдат запазени и ще бъдат включени в томбола за новата голяма награда, която предстои да обявим, а в началото на месец май сред тях ще изтеглим 40 ваучера на стойност 60 лв. за пазаруване в ИКЕА.

Дотогава продължавайте да пазарувате онлайн на www.IKEA.bg. Всички покупки над 60 лв., платени с Mastercard, и регистрирани на www.ikea.bg/swedentrip до 30 април продължават да участват в играта. Вижте актуализираните условия на играта на www.ikea.bg/swedentrip.

Бъдете здрави! А ние обещаваме да се реваншираме с нови, безценни преживявания съвсем скоро!

Регистрирай касова бележка

Награди


40

Ваучера за пазаруване на стойност 60 лв.

в магазини ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчки и онлайн на IKEA.bg

Официални правила на промоционалната кампания