Списъкът с любими продукти е празен.

Място за работа. Място за игри. Място да сме заедно

У дома има
място за всичко

#оставамевкъщи, за да бъдем скоро пак заедно

Натоварването на нашия онлайн магазин е по-интензивно от нормалното, но екипите ни работят усърдно, за да извършим доставките в срок от 15 работни дни. Въпреки усилията ни е възможно забавяне в изпълнението на поръчките. Благодарим на всички наши клиенти за търпението в този необикновен период.

Удължаваме срока за връщане на покупки.

Не се притеснявай, ако искаш да върнеш даден продукт. Срокът от 40 дни (60 дни с карта IKEA FAMILY) се удължава с броя на дните, в които обектите на ИКЕА не работят.

Ще обработим твоята заявка веднага щом отворим врати. За целта, моля да ни уведомиш с e-mail до cs.ecommerce@ikea.bg съгласно Общите условия.

Удължаваме работното време на нашия център Обслужване на клиенти.

Можеш да се свържеш с нас безплатно на 080045800.
Понеделник - събота 08:00-22:00
Неделя 09:00-21:00

Домът е нашето място за живот – тук прекарваме време със семейството, тук работим, творим и си почиваме. Във времето, когато сме у дома и спазваме всички мерки за ограничаване на COVID-19, имаме нужда да продължим да живеем пълноценно.

Превърни дома си в комфортен офис, любим ресторант и перфектно място за почивка и спорт с нашите предложения, които ще те стимулират да запазиш своя ритъм, а защо не и да започнеш нещо ново? Да действаме!

Как да работим по-добре у дома?

Работата от дома може да бъде наистина приятна. С правилните решения можеш да превърнеш и малкото пространство в практично работно място, диванът също е вариант! Кой не си е представял работна среща по пижами, сега може.

Открий как да интегрираш своя офис в пространството, където живееш, без това да ти създава неудобство и ограничения. Не забравяй, че твоят малък офис у дома можесъщо да бъде стилен.
 
 

Подготви всичко нужно за уроците на определено за това място. Помогни на най-малките да създадат свой ритъм за учене.

Как да забавляваме децата

Дългото време прекарано вкъщи с децата е забавно, но може да бъде истинско предизвикателство. Използвай възможността и открий нови забавления за цялото семейство. Играйте игри, изпечете вкусен сладкиш, научете заедно нещо ново.

Обособи място в хола за детските игри. Включи малките в подреждането, а после ги остави да се забавляват с любимите им занимания.

Превърни дневната в сцена за тяхното въображение. Няма да повярваш колко лесно дивана става театрална зала, а шкафовете и секциите впечатляващ декор.

Как да готвим и да се забавляваме по-добре?

Пренареди всичко - включително мислите си. Използвай времето у дома, за да реорганизираш пространството! По този начин можеш да направиш дома по-функционален с креативни и практични решения. Започни от кухнята - така ще намираш всичко много по-бързо в бъдеще, включително още вдъхновение!

Превърни хола във фитнес зала, тренирай и се забавлявай заедно с цялото семейство. Колкото и да е малко пространството, винаги можеш да правиш това, което обичаш.

Уверяваме те, че правим всичко възможно да получиш продуктите, от които имаш нужда безопасно и навреме. Твоето здраве и здравето на нашите служители е най-важното за нас.