Списъкът с любими продукти е празен.

Аудио системи

Wi-Fi тонколони

Bluetooth тонколони

ИКЕА и Sonos

Ние в ИКЕА сме експерти в обзавеждането на дома.  Sonos, от своя страна, са специалисти в аудио системите. И двете компании се впуснаха в предизвикателството да намерят нови начини за интегрирането на звука в домашния интериор.

Комбинирайки най-доброто от нашите два свята, ние правим качествения звук достъпен за всеки и заедно разработваме продукти, които не бихме могли да създадем сами.

Научете повече за SYMFONISK

Безжична (Wi-Fi) тонколона, вградена в интериора

За да се събудите под звуците на приятна музика и да релаксирате, монтирайте безжичната тонколона-рафт SYMFONISK на стената до леглото, където спокойно можете да поставите и любимата си книга. Изглежда дискретно както като рафт, така и върху етажерка.

Нашите безжични тонколони имат модерен дизайн с изчистени линии, който се вписва във всеки интериор. Bluetooth тонколоните могат да се управляват чрез телефон, компютър или друго устройство с Bluetooth® функция. Слушайте любимите си мелодии с изразителен и мощен звук - но не дръжте съседите будни!

Музикални моменти

Носете музиката със себе си навсякъде, където пожелаете. Без значение дали работите с лаптопа си в парка, правите кратка почивка или се наслаждавате на импровизирано парти на открито, звукът е с вас.

Научете повече за ENEBY