Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Аудио системи

Wi-Fi тонколони

Bluetooth тонколони

ИКЕА и Sonos

Ние в ИКЕА сме експерти в обзавеждането на дома.  Sonos, от своя страна, са специалисти в аудио системите. И двете компании се впуснаха в предизвикателството да намерят нови начини за интегрирането на звука в домашния интериор.

Комбинирайки най-доброто от нашите два свята, ние правим качествения звук достъпен за всеки и заедно разработваме продукти, които не бихме могли да създадем сами.

Научете повече за SYMFONISK

Безжична (Wi-Fi) тонколона, вградена в интериора

За да се събудите под звуците на приятна музика и да релаксирате, монтирайте безжичната тонколона-рафт SYMFONISK на стената до леглото, където спокойно можете да поставите и любимата си книга. Изглежда дискретно както като рафт, така и върху етажерка. А ако желаете да спестите място и да съчетаете добрия звук с елегантната визия, тонколоната-картина SYMFONISK е решението за вас.

Научете повече за тонколоната-картина SYMFONISK

Нашите безжични тонколони имат модерен дизайн с изчистени линии, който се вписва във всеки интериор. Bluetooth тонколоните могат да се управляват чрез телефон, компютър или друго устройство с Bluetooth® функция. Слушайте любимите си мелодии с изразителен и мощен звук - но не дръжте съседите будни!

Музикални моменти

Носете музиката със себе си навсякъде, където пожелаете. Без значение дали работите с лаптопа си в парка, правите кратка почивка, или се наслаждавате на импровизирано парти на открито, звукът е с вас.

Научете повече за ENEBY
Научете повече за VAPPEBY