Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Положението не е розово
Детството трябва да бъде

ИКЕА и УНИЦЕФ България подкрепят Деня на розовата фланелка - международна инициатива срещу тормоза в училище. Обединяваме усилията си, за да покажем на децата, изправени пред агресия в училище, че не са сами. Ние заставаме до тях. Можем да направим много, за да създадем по-спокойна и приветлива среда в класната стая. Научи как да се включиш в борбата срещу насилието в училище и виж съветите за проблема по-долу.

През 2007 двама дванадесетокласници от Нова скотия купуват и раздават 50 розови фланелки в училището си. Така те подкрепят ученик, подложен на тормоз, защото носи розова тениска на първия учебен ден.
Това, което стартира в малка канадска провинция, печели световна популярност, а розовата фланелка се превръща в международен символ на подкрепа.

Сподели своята солидарност, като пуснеш снимка на себе си с нещо розово или заснемеш розов продукт в твоя дом. Използвай #pinkshirtday #pinkIKEA и тагни @ikeabulgaria, за да застанем заедно зад тази кауза.