Списъкът с любими продукти е празен.

Цветарници и градински аксесоари

21 Продукти
Покажи по: 20
  • 20
BUSKBO, цветарник, 60 см, 104.553.73

BUSKBO

цветарник, 60 см

104.553.73

69,90 лв
350 точки
Изчерпано в онлайн магазина

Красивите цветя могат да освежат всяко място само с присъствието си. Хората, които имат цветна градина и различни растения, са истински щастливци. Все пак градинарството и времето прекарано в двора носят релакс и разтоварват от ежедневието. От ИКЕА ви представяме онлайн каталог, пълен с разнообразни модели цветарници и градински аксесоари, които ще ви помогнат в любимото хоби. Ако гледате различни цветя в саксии на закрито, със сигурност един цветарник или поставка, ще допринесат за хармонията и правилната подредба.

Какъв модел цветарник да изберете

Съветваме ви да изберете модел, който ще подхожда на интериора в дома ви, ще отговаря на размера на саксиите и ще ви харесва визуално. На сайта ikea.bg ще откриете:

  • Единични модели – върху този вид може да поставите една саксия. Мобилен е и с негова помощ бихте могли да украсите всяка част от дома си;
  • Метални стойки – можете да ги използвате както на открито, така и на закрито. Обикновено събират няколко растения;
  • Дървени цветарници – много удобна декорация, която стои естествено и побира повече растения;
  • Модели изработени от PVC – те са модерни и универсални, почистват се лесно и са достатъчно здрави, за да поставите на тях любимите цветя.

Саксиите от керамика ще изглеждат прекрасно, подредени върху тези поставки.

Каква е ролята на градинските аксесоари

За да бъдем от помощ на всеки любител градинар, от IKEA България сме подготвили различни градински аксесоари, които да използвате за отглеждането на любимите цветя. Сандъците с рамка са прекрасно допълнение за терасата, като пълзящите растения могат спокойно да се увият около красивия дървен пъзел. Тези аксесоари ще направят на терасата ви истинско живо произведение на изкуството. 

Мини оранжериите и етажерките променят коренно облика на пространството и помагат за запазване на растенията. С помощта на градинските аксесоари всички цветя намират своето правилно място и са предпазени от повреда.

Спокойно бихте могли да закупите по няколко броя, тъй като градинските аксесоари и цветарници са на много достъпни цени. Нашите консултанти от центровете за поръчки в София, Варна,Бургас и Пловдив ще се радват да ви помогнат в избора. Модерните цветарници могат да се използват почти навсякъде и около вас винаги ще бъде изпълнено с красиви растения. Градинските помощници са необходими и важни за всеки, избрал да се грижи ежедневно за цветята. Разгледайте нашите актуални предложения и идеи за декорация.