Списъкът с любими продукти е празен.
FREDON, хамак, 802.873.62

FREDON хамак

802.873.62

89,90 лв
450 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Ширина: 100 см
Макс. тегло: 120 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 105 см
Широчина: 13 см
Височина: 10 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 3.39 кг
Бруто тегло: 3.58 кг
Бруто обем: 13.7 л
Материал
Материал
Материя:
100% полиестер Лост:
Масив, евкалипт, акрилна боя
Основни характеристики
Основни характеристики
Хамакът плавно ви люлее, докато вие се отпускате и си почивате. Независимо дали ще го закачите между две дървета или в стойка за хамаци GÅRÖ, той ви позволява да релаксирате, докато не стане време да се връщате на работа.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Ръчно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Може да се допълни със стойка за хамаци GÅRÖ. Ако използвате различен метод на закачване на хамака, като между две дървета, разстоянието между тях трябва да бъде около 3 - 3,5 метра. Хамакът е предназначен за употреба от само един човек. Препоръчва се само за употреба на открито. От съображение за сигурност препоръчваме най-дълбоката точка на хамака да бъде около 60 см от земята. Ако искате да монтирате хамака към стена, се уверете, че стената ви е от здрав материал и че разполагате с подходящи крепежни елементи. Имайте предвид, че различните стенни материали могат да поемат различно тегло. Например стените от хоросан не могат да поддържат същата тежест, както стените от дърво, бетон или тухли. Ако не сте сигурни какви прикрепващи механизми да използвате, обърнете се към местен железарски магазин.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Може да се отдели за рециклиране или за възобновяване на енергия, ако е възможно във вашата общност. Ние имаме строги изисквания за цялата дървесина, която използваме, включително и забрана за незаконно изсечена такава. До 2020 искаме всичките ни източници да станат по-устойчиви, тоест сертифицирани или рециклирани.
Предимства
Предимства
Лесно окачване с приложените куки - няма нужда от възли.В малкия джоб отстрани на хамака можете да държите книги, списания и други дребни вещи.
Стилова група
Стилова група
Popular Modern