Списъкът с любими продукти е празен.
SOLVINDEN, LED соларен лампион, 704.517.01

SOLVINDEN LED соларен лампион

704.517.01

35,90 лв
180 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (863 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Височина: 30 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 31 см
Широчина: 21 см
Височина: 21 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.64 кг
Бруто тегло: 0.88 кг
Бруто обем: 13.4 л
Материал
Материал
Абажур/ Основа/ Покритие:
ABS пластмаса Ключ, покритие:
Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с влажна кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Ключът отдолу на лампата служи за превключване между жълта, бяла и розова светлина. Този захранван от слънчева енергия продукт се пуска автоматично, когато средата се затъмни и е включен от копчето. Не се пуска, докато е светло. Включена е 1 зареждаща се батерия (AA 1.2V), която съхранява енергия от слънцето. Батерията може да се сменя и издържа около 2 години. Поставете соларния панел така, че до него да достига максимално количество слънчева светлина. Времето за презареждане е 9-12 часа на слънце и над 12 часа в облачни дни. След пълно зареждане на батерията продуктът свети с пълен капацитет в продължение на около 8 часа. Батерията трябва да се замени само с презареждаща се батерия от същия вид и капацитет. ИКЕА препоръчва зареждащи се батерии LADDA. Отговаря на стандартите за външно осветление, IP 44. Вградено LED осветление. Живот на LED крушката: около 25 000 часа. Този продукт е СЕ сертифициран.
Дизайнер
Дизайнер
Hanna-Kaarina Heikkilä
За хората и планетата
За хората и планетата
Този артикул може да бъде рециклиран. Поинтересувайте се за правилата и съоръженията за рециклиране във вашето населено място. Асортиментът ни от осветление се състои само от LED артикули.
Предимства
Предимства
Лесна употреба, защото не са необходими кабели или щепсели.Помага ви да пестите енергия и да намалите вредните въздействия върху околната среда благодарение на соларния панел, който преобразува слънчевата светлина в електроенергия.
Източника на LED светлината изразходва до 85% по-малко електричество и издържа десет пъти повече от крушките с нажежаема жичка.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern