Списъкът с любими продукти е празен.
VIMLE, табуретка с ракла, 092.994.30

VIMLE табуретка с ракла

092.994.30

340,00 лв
1700 точки
Покритие:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (246 KB)
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (726 KB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 98 см
Ширина: 73 см
Височина: 48 см
Светла височина под мебелта: 6 см
Обем: 105 л
Включени продукти
Включени продукти
VIMLE рамка за табуретка с ракла (40433775)
Брой: x1

VIMLE калъф за табуретка с ракла (10445732)
Брой: x1
Материал
Материал
Рамка за табуретка с ракла:
Рамка: Шперплат, ПДЧ, МДФ, Полиуретанова пяна 20 кг/м3, Акрилна боя
Седалка, възглавница: Високоеластична полиуретанова пяна (еластична пяна) 35 кг/м3, Полиуретанова пяна 20 кг/м3, Полиестерна вата
Метални части: Стомана, Прахово боядисано
Крак: Полипропиленова пластмаса
Калъф за табуретка с ракла: 100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Серията от дивани VIMLE има модули, които могат да се комбинират в персонализирано решение за вас и за вашия дом. Освен това чрез допълване дивана може да расте също, както расте вашето семейство.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C. Да се пере отделно. Не избелвайте. Не сушете в центрофуга. Гладете с максимална температура 150°C. Професионално химическо чистене с тетрахлороетен и въглеводороди, нормален режим. За да почистите, забършете със суха кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Табуретките могат да се прикрепят към 1-местен модул, 2-местен модул и 3-местен модул, за да го направите с отворен край. Способността на този калъф да устоява на протъркване е изпитвана и може да издържи до 25,000 цикли. Калъф който устоява 15,000 цикли или повече е подходящ за мебели, които би трябвало да издържат всекидневна употреба вкъщи. Калъфът има степен на устойчивост на изсветляване 5 (способност да устой на избелване) според скалата от 1 до 8. Според индустриалните стандарти, степен 4 и нагоре индикира, че продуктът е подходящ за употреба у дома.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
Предимства
Предимства
Табуретката има допълнително място за съхранение под седалката за всички онези малки неща, които имате у дома.Отпуснете си краката върху табуретката или я прикрепете към дивана си, за да го направите с отворен край, така например дивана ви става по-голям и по-спретнат.
Калъфът е лесен за поддръжка, тъй като се сваля и може да се пере в пералня.10 години гаранция. Запознайте се с условията в гаранционната брошура.