Списъкът с любими продукти е празен.
PERSISK KELIM, килим, гладко тъкан, 170x250см, 002.992.41

PERSISK KELIM килим, гладко тъкан, 170x250см

002.992.41

699,00 лв
3495 точки
Цвят:
Изчерпано в онлайн магазина
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 250 см
Ширина: 170 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 250 см
Широчина: 170 см
Височина: 1 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 7.50 кг
Бруто тегло: 7.50 кг
Бруто обем: 21.3 л
Материал
Материал
100% вълна
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Редовно почиствайте килима с прахосмукачка, разтърсвайте го и го завъртайте. При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното. При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с кърпа и мек препарат. Професионално почистване на килими - при необходимост.
Полезна информация
Полезна информация
За по-голяма безопасност и комфорт използвайте подложката против хлъзгане STOPP FILT; да се разположи под целия килим. За този килим ще ви е нужна 1 подложка против хлъзгане STOPP FILT (165x235 см). Ако е необходимо, можете да я изрежете.
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Всеки килим е уникат, ръчно тъкан от изкусни майстори - затова мотивите и размерите варират. Здравата, устойчива на замърсяване вълнена повърхност прави килима идеален за дневната стая или под масата за трапезария.
Чистенето с прахосмукачка е лесно благодарение на равната повърхност.Двете страни на килима са с еднакви шарки- можете да го обръщате. Така той ще се износи по- бавно и ще има по- дълъг живот.
Стилова група
Стилова група
International Modern