Списъкът с любими продукти е празен.
PERSISK HAMADAN, килим, къса нишка, 140x200см, 302.992.30

PERSISK HAMADAN килим, къса нишка, 140x200см

302.992.30

1299,00 лв
6495 точки
Цвят:
Изчерпано в онлайн магазина
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Ширина: 140 см
Влакна, гъстота: 3500 г/м²
Влакна, плътност: 10 мм
Макс. дължина на влакната: 12 мм
Мин. дължина на влакната: 7 мм
Гъстота на възлите: 300 /м²
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 200 см
Широчина: 140 см
Височина: 2 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 9.49 кг
Бруто тегло: 9.50 кг
Бруто обем: 56.0 л
Материал
Материал
100% вълна, 100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почиствайте с прахосмукачка по посока на нишката и редовно обръщайте, за да забавите износването. При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното. При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с кърпа и мек препарат. Професионално почистване на килими - при необходимост.
Полезна информация
Полезна информация
За по-голяма безопасност и комфорт използвайте подложката против хлъзгане STOPP FILT; да се разположи под целия килим. За този килим ще ви е нужна 1 подложка против хлъзгане STOPP FILT (165x235 см). Ако е необходимо, можете да я изрежете.
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Артикулът е ръчно изработен от умели майстори затова всеки един е уникален. Направен в Индия в регулирани шивашки цехове с добри условия за работа и справедливи възнаграждения.Ориенталските възли и висококачествената вълна правят килима изключително здрав.
Килимът е изработен от вълна, което го прави естествено устойчив на замърсяване и износване.Гъсто разположените плътни нишки осигуряват мека повърхност за краката ви и приглушават шумовете.
Стилова група
Стилова група
International Traditional