Списъкът с любими продукти е празен.

Декоративни стикери

Ако искате да освежите стаята, можете да запретнете ръкави и да боядисате стените. Но има и по-лесен начин - изберете си стикери и само ги залепете. Имаме както цветя и дървета, така и стикери, идеални за детската стая. Като например метърът ROKNAS - с него ще можете да видите колко бързо растат малчуганите! 
6 Продукти
SALE
LOKABRUNN, картина, " Шведска азбука", 403.109.58

LOKABRUNN

картина, " Шведска азбука"

403.109.58

14,99 лв 29,90 лв
75 точки
KINNARED, декоративни стикери, "Розов божур", 404.449.53

KINNARED

декоративни стикери, "Розов божур"

404.449.53

15,99 лв
80 точки
KLATTA, декоративни стикери, 2 бр/к-т, 203.294.40

KLATTA

декоративни стикери, 2 бр/к-т

203.294.40

9,99 лв
50 точки
SALE
KINNARED, декоративни стикери, "Папрат и цветя", 404.468.29

KINNARED

декоративни стикери, "Папрат и цветя"

404.468.29

4,99 лв 9,99 лв
25 точки
KLATTA, декоративни стикери, 703.179.01

KLATTA

декоративни стикери

703.179.01

19,99 лв
100 точки
SALE
KINNARED, декоративни стикери, 804.538.13

KINNARED

декоративни стикери

804.538.13

6,99 лв 11,99 лв
35 точки
Изчерпано в онлайн магазина

Как да създадете неповторим дизайн и да освежите атмосферата с ограничен бюджет? Стикерите за стена са едно от решенията.

Как да освежим стената със стикери

Специалните стикери за интериор са отлична идея, за реализирането на която не се изискват нито специални умения, нито голяма инвестиция. Те са евтини, красиви и ефектни.

Можете да ги използвате, за да направите по-впечатляваща всяка стена, на която няма друга декорация. Ако сте я боядисали наскоро, този допълнителен акцент може да завърши цялостната Ви идея. Ако пък цветът ѝ е останал непроменен дълго време, стикерът ще я преобрази и ще ѝ вдъхне настроение, свежест и нов живот. Приложими са за стените във всички стаи: спалнята, хола, детската стая, кухнята.

Какви видове ще откриете в раздела

  • Цветя. Цветята са любим декоративен елемент от векове. Тапети, картини, домашен текстил – ще ги откриете във всякакви варианти. Можете да разположите лепенки с отделни цветя на избрани от Вас места по стената, като ги съобразите с обзавеждането и особеностите на помещението;
  • Дърво за следене на растежа. Един от любимите на нашите клиенти стикери е именно това дърво. Можете да го поставите в детската стая и на него година след година да отбелязвате растежа на Вашите хлапета;
  • Геометрични елементи. Развихрете фантазията си! Имате възможност да използвате тези стикери както на стени, така и на кутии за съхранение, на етажерки и на всякакви други места в стаята с равна повърхност;
  • Свободни форми. Някои от лепящите апликации са със свободна форма. Можете Вие сами да станете дизайнери на декорацията. Ние Ви предоставяме лепящите елементи, а Вие избирате формата им. Можете дори да пишете върху тях с тебешир.

Как се залепят

Елементарно е. Декоративните стикери не са ваденки, нито тапети – не им е нужна вода. Тези украшения за Вашата стая са самозалепващи се и поставянето им е елементарно. Препоръчваме Ви първо да наложите елемента на стената, за да отбележите с молив къде ще се падат краищата му. След това разлепете предпазното фолио и поставете на избраното място внимателно. Ако под повърхността остане въздух, отстранете го със суха кърпа.

Как да пазарувате от ИКЕА

Физическите магазини на IKEA България се намират в София и Варна. Можете да посетите и центровете ни за поръчки в Пловдив и Бургас. Ако обаче тези градове не са в близост до Вас, по всяко време имате възможност да разгледате пълния ни каталог и да поръчате онлайн от сайта ни ikea.bg. Разгледайте и актуалните ни промоции! Винаги си струва да поръчате топ артикули на отлични цени!