Списъкът с любими продукти е празен.

Помощни маси

24 Продукти
Покажи по: 20
  • 20
ARKELSTORP, помощна маса, 902.785.88

ARKELSTORP

помощна маса

902.785.88

139,00 лв
695 точки
NYBODA, помощна маса с двулицев плот, 504.526.31

NYBODA

помощна маса с двулицев плот

504.526.31

49,90 лв
250 точки
LACK, помощна масичка, 104.625.90

LACK

помощна масичка

104.625.90

13,99 лв 15,99 лв
70 точки
OMTANKSAM, помощна масичка, 704.693.91

OMTANKSAM

помощна масичка

704.693.91

229,00 лв
1145 точки

Как помощната маса ще допълни интериора на Вашия дом? В кои стаи можете да я използвате? Вижте няколко насоки от ИКЕА!

Какво означава помощна маса

Помощната маса е практична част от обзавеждането, която може да изпълнява разнообразни функции. Този тип мебел не е сред задължителните елементи на интериора, но ако я включите в него, дотолкова ще свикнете с удобството, което създава, че няма да можете да си представите помещението без нея.

Помощните маси могат да се поставят във всички стаи: в хола, в спалнята, в детската стая, терасата, антрето. Могат да бъдат поставени до дивана във всекидневната, до спалното легло, до портмантото, до детското бюро и т.н..

Функциите им са разнообразни, като основна сред тях е да служат за поставяне на различни вещи: декорация, книги, цветя, вестници, храна… С тях нещата, които ползваме в момента, са на една ръка разстояние.

Но наред с функционалността, те имат и естетична функция. Визията им допринася за разчупването на общия интериорен дизайн на помещението.

Какви видове помощни маси можем да изберем

• в различни форми: кръгли, квадратни, правоъгълни;
• с различни размери: най-разнообразни са малките вариации, но има и такива със средни или по-големи размери;
• с или без колелца;
• сгъваеми;
• с плот във формата на табла;
• с две нива;
• с допълнително пространство за съхранение тип скрин;
• в различни цветове: бяло, черно, червено, бук, дъб и др.;
• в зависимост от използвания материал: дървени, пластмасови, метални;
• комплекти от две или три масички, които могат да се подредят една под друга или да се поставят на различни места в стаята.

Защо да изберем от ИКЕА

Ако се стремите да създадете модерен, свеж дизайн на своя дом, ИКЕА е правилният съюзник. Мебелите на шведската марка следват принципите на семплия изчистен дизайн и практичността. Всяко от предложенията на компанията изглежда отлично, изпълнява функциите си безупречно и се отличава с високо качество и издръжливост.

Разделът с помощните маси предлага голямо разнообразие от модели, цветове и форми, с които да допълните обзавеждането на дневната, спалнята или друго кътче от дома си. Всички предложения от каталога на бранда са представени в сайта ikea.bg, където може подробно да се запознаете с характеристиките им, с цените и с инструкциите за поддръжка. Онлайн може директно да поръчате избраните модели, а доставките са до всяка точка на България.

Ако пък предпочитате да ни посетите на място, нашите консултанти Ви очакват в магазините на IKEA в София и Варна, както и в центровете за поръчки в Бургас и Пловдив.