Списъкът с любими продукти е празен.
TRANHULT, рaфт, 103.998.86

TRANHULT рaфт

103.998.86

30,00 лв
150 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 80 см
Дълбочина: 20 см
Дебелина: 2.4 см
Макс. тегло: 10 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 86 см
Широчина: 21 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 2.06 кг
Бруто тегло: 2.29 кг
Бруто обем: 5.0 л
Материал
Материал
Масив, трепетлика, Безцветен акрилен лак
Основни характеристики
Основни характеристики
С този рафт ще превърнете празната стена в място, на което можете да покажете любимите си картини, вещи и неща, с които се гордеете - в хола, в спалнята, до масата за хранене или където пожелаете.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Допълнете с 2 скоби, поставени поне на 70 см една от друга. Продават се отделно. Когато е правилно монтиран рафтът поддържа до 10 кг. Под максимално натоварване се има предвид максималната тежест, при която има опасност етажерката да се наклони. За да избегнете наклоняване на етажерката разпределете тежестта поравно.
За хората и планетата
За хората и планетата
Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Опростен и практичен рафт за стена, който можете да използвате като място за съхранение и като място за показ.Със стенен рафт може оптимално да се оползотвори пространството на стената и същевременно да се освободи такова на пода.
Рафта за стена е направен от едната страна с извити елементи а от другата е равен, тази изработка ви дава възможността да изберете коя страна да е видна, в зависимост от това кой стил ви харесва повече.Можете да отрежете стенния рафт до желаната дължина и да използвате скоба GRANHULT, за да скриете отрязания ръб.
Масивната дървесина е естествен, възобновяем материал, който може да се събира разделно.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Traditional