Списъкът с любими продукти е празен.
IVAR, шкаф 80х50х83, 700.337.66

IVAR шкаф 80х50х83

700.337.66

150,00 лв
750 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 80 см
Дълбочина: 50 см
Височина: 83 см
Макс. натоварване/рафт: 45 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 88 см
Широчина: 50 см
Височина: 18 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 29.46 кг
Бруто тегло: 30.34 кг
Бруто обем: 76.7 л
Материал
Материал
Основен елемент/ Врата, плот:
Масив иглолистна дървесина Заден плот:
МДФ
Основни характеристики
Основни характеристики
Тъй като системата за съхранение IVAR е толкова добра за своето предназначение, тя вярно е посрещала нуждите на клиентите у дома през последните 50 години. Тавански помещения, дневни, килери и спални - те всички обичат IVAR.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете със суха кърпа. Петната могат да се отстранят с гумичка или фина шкурка. Може да се обработва с масло, восък, лак или гланцираща боя за повече издръжливост и по-лесна поддръжка.
Полезна информация
Полезна информация
В комплекта са включени 2 подвижни рафта.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Може да се отдели за рециклиране или за възобновяване на енергия, ако е възможно във вашата общност. Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Нетретираната масивна иглолистна дървесина е здрав естествен материал, който ще бъде още по-устойчив на износване и лесен за поддръжка, ако се обработи с масло за дърво или парафин.Можете да регулирате рафтовете и да нагласите разстоянието между тях според нуждите си.
Масивната иглолистна дървесина е естествен материал, който старее красиво и с времето придобива свой собствен, неповторим облик.Шкафа пасва на продуктите за съхранение от серията IVAR, но можете да го използвате и самостоятелно.
Стилова група
Стилова група
Basic Traditional