Списъкът с любими продукти е празен.
KNOXHULT, стенен шкаф с врати, 103.268.09

KNOXHULT стенен шкаф с врати

103.268.09

109,00 лв
545 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 120.0 см
Дълбочина: 31.0 см
Височина: 75.0 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 150 см
Широчина: 77 см
Височина: 6 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 29.35 кг
Бруто тегло: 30.70 кг
Бруто обем: 69.3 л
Материал
Материал
Кухненски шкаф/ Врата:
ПДЧ, Меламиново фолио, Пластмасов кант Гръб:
МДФ, Акрилна боя
Основни характеристики
Основни характеристики
Модулната кухня KNOXHULT прави планирането, проектирането и оцеляването в кухненската джунгла по-лесно. Комбинирайте модулите, добавете дръжки и завършете с органайзери, система за сортиране на отпадъци и осветление.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
Включени: шкаф, врата/и, рафт, панти и фитинги. Дръжките се продават отделно. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). Артикулът може да се допълни с подложки за чекмеджета и рафтове, за да се предотвратят драскотини по повърхността от тежки тенджери и тигани.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме дървените стърготини и отпадъчната дървесина в направата на този продукт ние се възползваме от цялото дърво, а не само от стъблото. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Пространството на стената се използва ефикасно, тъй като в шкафа над аспиратора има допълнително място за съхранение.За да създадете своето кухненско решение, комбинирайте толкова модули KNOXHULT, колкото поискате.
Допълнете с кутии VARIERA, вътрешен рафт VARIERA и осветление, за да направите кухнята си по-функционална, а готвенето по-лесно.Меламиновата повърхност върху рамките на шкафа и вратите е устойчива на надраскване и лесна за почистване.
Вратите могат да се монтират така, че да се отварят наляво или надясно, а пантите могат да се регулират до подходящата височина, широчина и дълбочина.В случай, че пространството ви е ограничено поставете стенните шкафове по-високо, за да създадете допълнително пространство за съхранение.
Персонализирайте своята кухня KNOXHULT с дръжки по ваш избор.
Стилова група
Стилова група
International Modern