Списъкът с любими продукти е празен.
KNOXHULT, долен шкаф с врати и чекмедже, 180 см, 303.268.08

KNOXHULT долен шкаф с врати и чекмедже, 180 см

303.268.08

330,00 лв
1650 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Плот дължина: 182.0 см
Ширина: 180.0 см
Дълбочина: 61.0 см
Височина: 91.0 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 187 см
Широчина: 63 см
Височина: 5 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 30.12 кг
Бруто тегло: 31.40 кг
Бруто обем: 58.9 л

Брой пакети: 2
Дължина: 182 см
Широчина: 60 см
Височина: 4 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 20.66 кг
Бруто тегло: 21.80 кг
Бруто обем: 46.8 л

Брой пакети: 3
Дължина: 182 см
Широчина: 60 см
Височина: 5 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 31.33 кг
Бруто тегло: 32.80 кг
Бруто обем: 57.8 л
Материал
Материал
Кухненски шкаф:
ПДЧ, Меламиново фолио, ABS пластмаса, Полипропиленова пластмаса Врата/ Чекмедже, чело:
ПДЧ, Меламиново фолио, Пластмасов кант, Полипропиленова пластмаса Чекмеджета:
ПДЧ, Фолио Гръб:
МДФ, Акрилна боя Работен плот:
ПДЧ, Високо пресован меламинов ламинат, Високо пресован меламинов ламинат, Пластмасов кант, Фолио
Основни характеристики
Основни характеристики
Модулната кухня KNOXHULT прави планирането, проектирането и оцеляването в кухненската джунгла по-лесно. Комбинирайте модулите, добавете дръжки и завършете с органайзери, система за сортиране на отпадъци и осветление.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
Включени: Шкаф, врати, чекмеджета, плот, крака, цокъл, рафтове, панти и фитинги. Дръжките се продават отделно. Електроуредите, мивката, смесителят и сифонът се продават отделно. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). За да запазите покритието на плота, не режете директно върху него; винаги използвайте дъска за рязане. Избягвайте дърпането на предмети с остри ръбове, тъй като те могат да надраскат покритието. Артикулът може да се допълни с подложки за чекмеджета и рафтове, за да се предотвратят драскотини по повърхността от тежки тенджери и тигани.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме дървените стърготини и отпадъчната дървесина в направата на този продукт ние се възползваме от цялото дърво, а не само от стъблото. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Артикулът трябва да се използва единствено с керамичен готварски плот или котлон на газ.Шкафът е готов да бъде допълнен с електроуреди, мивка, смесител и сифон по ваш избор, продават се отделно.
Можете да съхранявате всичко от прибори до тенджери и тигани, тъй като тази комбинация включва и рафт и чекмедже.За да създадете своето кухненско решение, комбинирайте толкова модули KNOXHULT, колкото поискате.
Добавете вътрешни органайзери, система за сортиране на отпадъци и осветление, за да направите кухнята си по-функционална, а готвенето по-лесно.Меламиновата повърхност върху рамките на шкафа и вратите е устойчива на надраскване и лесна за почистване.
Ламинираният плот е устойчив на влага, топлина и надраскване, а освен това е лесен за почистване.Гладко-плъзгащото се чекмедже е снабдено със стопер. Освен това осигурява добър общ преглед на съдържанието и прави предметите по-лесно достъпни.
Вратите могат да се монтират така, че да се отварят наляво или надясно, а пантите могат да се регулират до подходящата височина, широчина и дълбочина.Шкафът стои стабилно върху неравен под, защото краката се регулират.
Персонализирайте своята кухня KNOXHULT с дръжки по ваш избор.Към тази комбинация може да добавите готварски плот, мивка, смесител и сифон.
Фурната може да се постави отдясно, отляво или в средата на модула в зависимост от нуждите ви.Чекмеджето под фурната е удобно за съхранение на тави за печене.
Стилова група
Стилова група
International Modern