Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Кухненска система METOD

Ако искате кухня изцяло според своите предпочитания и дизайн, с богат асортимент от цветове и стилове на врати и чела за чекмеджета, както и от вътрешни органайзери, кухненска система METOD е вашият избор. Изисква се прецизност, когато стане дума за взимане на размери и планиране, но наградата е кухня с точните функции и облик, търсени от вас.
PH192245__1_

Врати, чела и панели METOD

PH175071

Панти и механизми за плавно затваряне

PH175089

Чекмеджета METOD

PH178121__1_

Кухненски шкафове METOD

PE694058__1_

Декоративни лайстни и крака

Модерна или традиционна?

Кухня в традиционен стил

Дизайнът на традиционните кухни остава все така популярен с основание. Класическите шкафове с изразени детайли придават усещане за уют, подходящо за всеки дом. Независимо дали вашият стил е по-рустикален, класически традиционен или модерен извънградски, ние можем да ви предложим решение.

Кухня в модерен стил

Модерните кухни изглеждат страхотно в почти всеки дом, независимо дали е новопостроен апартамент, или стогодишна къща.Гладките врати за шкафове и чела за чекмеджета придават модерен вид на всяка кухня, а изчистените линии създават усещане за спокойствие и повече пространство.

Практична и функционална кухня, която изглежда добре

Има кухни, които са винаги актуални. Обикновено, това са някои от най-популярните и гъвкави решения, които можем да предложим. Детайлите във вратите и челата са знак за качество, а този тип кухни са подходящи както за традиционните, така и за съвременните жилища, придавайки допълнителен чар на вашия дом.

Търсите още вдъхновение?

Гъвкави опции за съхранение

Коя е не-чак-толкова-тайната съставка на всяка красива, функционална кухня? Мебелите за съхранение! Виж как можеш да максимизираш пространството и да минимизираш хаоса с помощта на тези гениални добавки.

Чекмеджета с възможности

Още по-добри решения в системата за съхранение? Скрити чекмеджета, разделители за прибори и контейнери, които внасят ред в колекцията от подправки и освобождават повече място, отколкото си предполагал, че имаш.

Всички съдове подръка

С подвижната поставка с 2 рафта UTRUSTA ще оползотворите максимално ъгъла и ще можете лесно да виждате и да достигате всичко в шкафа. Освен това, може да персонализирате свободното пространство според нуждите си, тъй като рафтът се регулира. Хитро, нали?

Шкафът, който събира всичко

Изтеглящият се механизъм UTRUSTA превръща кухненския шкаф в същински килер, в който да съхранявате всичко - храна, съдове, аксесоари. Кошниците в шкафа се изтеглят автоматично, когато отворите вратата и така получавате лесен достъп до предметите отзад. Шестте кошници предлагат обширно пространство, а плитките отделения на вратата позволяват добър поглед върху бутилките и бурканите с подправки. По-големите отделения в шкафа са чудесни за по-големи и обемни предмети.

Малки тайни

Тъй като работното пространство в кухнята никога не е достатъчно, този изтеглящ се плот UTRUSTA ви помага винаги, когато имате допълнителни покупки или режете зеленчуци. Когато не ви е необходим, може лесно да го приберете незабелязано обратно. Монтира се без усилия, както към предната част на чекмеджето, така и зад нея или вратата – както в долни, така и във високи шкафове.