Списъкът с любими продукти е празен.
VALBILDAD, индукционен плот 300, 29 см, 204.675.92

VALBILDAD индукционен плот 300, 29 см

204.675.92

399,00 лв
1995 точки
Доставка
Доставка
5 години гаранция
Продуктова гаранция
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 29.0 см
Дълбочина: 52.0 см
Височина: 5.8 см
Тегло: 4.50 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 63 см
Широчина: 44 см
Височина: 15 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 4.51 кг
Бруто тегло: 6.90 кг
Бруто обем: 41.1 л
Материал
Материал
Липсва информация
Основни характеристики
Основни характеристики
Натиснете копчето за заключване в продължение на 4 секунди, когато искате да активирате функцията за детска безопасност или да почистите повърхността, без да променяте настройките.
Полезна информация
Полезна информация
Готварски плот с индукционни зони: 2x160 мм. Индукционна зона с бустер 2x1400W; 2100W. Волтаж: 220-240V. Консумация на енергия: 3700W. Ампераж: 2х16А. Вътрешно окабеляване. Инсталацията трябва да се извърши от специалист. Ще намерите пълна информация за инсталацията и употребата на този продукт в подсекция "Инструкции за сглобяване и документи". Този продукт е СЕ сертифициран. Индукционните котлони изискват готварски пособия с магнитна основа. Включва захранващ кабел.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
5 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Функцията 'пауза' ви позволява да изключите котлона, ако ви прекъснат при готвене, а след това да го включите на същата температура само за миг. Когато превключите на пауза, котлонът ще остане топъл и ще поддържа постоянна, ниска температура.
Натиснете копчето за заключване в продължение на 3 секунди, когато искате да активирате функцията за детска безопасност или да почистите повърхността, без да променяте настройките.Лесно почистване - само забършете с влажна кърпа или гъба, повърхността не позволява на разсипаната храна и течности да загорят.
Функцията бустер дава допълнителна мощност на една от нагревателните зони. Този вид бързо, интензивно загряване е идеален за варене на вода, пържене в уок и препичане на месо.Сензорният контролен панел ви позволява да регулирате температурата лесно и точно - просто натиснете символите + и -.
Стилова група
Стилова група
IKEA Multi