Списъкът с любими продукти е празен.
BEJUBLAD, индукционен плот 500, 58 см, 004.678.14

BEJUBLAD индукционен плот 500, 58 см

004.678.14

899,00 лв
4495 точки
Доставка
Доставка
5 години гаранция
Продуктова гаранция
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 58.0 см
Дълбочина: 52.0 см
Височина: 5.8 см
Тегло: 8.80 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 73 см
Широчина: 63 см
Височина: 15 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 9.02 кг
Бруто тегло: 12.60 кг
Бруто обем: 69.0 л
Материал
Материал
Липсва информация
Основни характеристики
Основни характеристики
Изчистен дизайн и енергийна ефективност. Функцията "мост" ви позволява от две зони за готвене да направите една голяма - така ще можете да използвате по-големи готварски съдове или такива с неправилни размери.
Полезна информация
Полезна информация
Готварски плот с индукционни зони: 2x210x190 мм, 1x145 мм и 1x200 мм. Индукционна зона с бустер 2x2100W; 3000W. Индукционна зона с бустер 1x1400W; 1850W. Индукционна зона с бустер 1x2300W; 3000W. Волтаж: 220-240V. Консумация на енергия: 7400W. Захранване: 2x16A или 1x32A. Включва 4 котлона с бустер. Вътрешно окабеляване. Инсталацията трябва да се извърши от специалист. Ще намерите пълна информация за инсталацията и употребата на този продукт в подсекция "Инструкции за сглобяване и документи". Този продукт е СЕ сертифициран. Индукционните котлони изискват готварски пособия с магнитна основа. Включва захранващ кабел.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
5 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Индукционните плотове се отличават с изключителна енергийна ефективност, бързина и прецизност благодарение на технологията, която пренася енергията директно в магнитните готварски съдове.
Артикулът ви дава възможността да използвате по-големи и нестандартни тенджери за специални рецепти или за специални поводи, тъй като функцията мост ви позволява при нужда да свържете 2 зони за готвене в 1 по-голяма.Всяка зона е с функция за автоматично готвене. Натискайки съответния символ, зоната се загрява до предварително настроена температура за разтопяване, която е идеална разтопяване на неща като шоколад или масло.
В случай, че котлона е включен, индукционната зона се активира автоматично, когато поставите тенджера върху нея. От вас се изисква единствено да изберете мощността.Функцията бустер дава допълнителна мощност на една от нагревателните зони. Този вид бързо, интензивно загряване е идеален за варене на вода, пържене в уок и препичане на месо.
Сензорният контролен панел ви позволява да регулирате топлината лесно и точно, като плъзнете пръста си по скалата на температурата или като докоснете желаната от вас температура.Дава ви отличен контрол при готвене, тъй като с индивидуалните таймери можете да управлявате всяка зона поотделно. Идеален, например, ако варите яйца, ориз или макаронени изделия.
Натиснете копчето за заключване в продължение на 3 секунди, когато искате да активирате функцията за детска безопасност или да почистите повърхността, без да променяте настройките.Лесно почистване - само забършете с влажна кърпа или гъба, повърхността не позволява на разсипаната храна и течности да загорят.
Функцията 'пауза' ви позволява да изключите котлона, ако ви прекъснат при готвене, а след това да го включите на същата температура само за миг. Когато превключите на пауза, котлонът ще остане топъл и ще поддържа постоянна, ниска температура.
Стилова група
Стилова група
IKEA Multi