Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.
VOXLOV/VOXLOV, маса и 4 стола, 180x90 см, 293.886.56

VOXLOV/VOXLOV маса и 4 стола, 180x90 см

293.886.56

1185,00 лв
5925 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (1 MB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 180 см
Ширина: 90 см
Включени продукти
Включени продукти
VOXLОV стол (50450236)
Брой: x4

VOXLOV маса за трапезария, 180x90 см (40434322)
Брой: x1
Материал
Материал
Плот за маса:
ПДЧ, Фурнир, бамбук, Прозрачен оцветяващ акрилен лак Носеща рамка/ Среден крак:
Бамбук, Лепило, Прозрачен оцветяващ акрилен лак Рамка/ Напречна опорна летва/лайстна:
Бамбук, Лепило, Прозрачен оцветяващ акрилен лак Седалка/ Облегалка:
Стомана, Хартия, Прахово боядисано, Безцветен акрилен лак
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа. Почистете със суха и чиста кърпа. Ако бъде поставен близо до радиатор или друг източник на топлина, материалът може да се изсуши и повреди.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се употреба само на закрито. Бамбукът е естествен материал и може да измени цвета си с времето. Столът е изпитван за домашна употреба и покрива изискванията за трайност и безопасност, които са описани в следните стандарти: EN 12520 и EN 1022. За да предотвратите надраскване на повърхностите и звук от стържене на краката на стола по пода, можете да допълните със самозалепващите се протектори за под FIXA, които се предлагат отделно.
За хората и планетата
За хората и планетата
Маса за трапезария: Използвайки бързорастящ, възобновяем материал като бамбук в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. За разлика от фосилите и ограничените материали, възобновяемите материали се добиват от живи източници, които могат да ги възстановяват толкова бързо, колкото ние ги добиваме. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Стол: Използвайки бързорастящ, възобновяем материал като бамбук в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Използвайки хартия, добита от отговорно управлявани гори, в този продукт, намаляваме вредното си въздействие върху околната среда.
Предимства
Предимства
Наклоненият гръб и голямата извита седалка предлагат удобна опора и комфорт по време на хранене или писане.Столът е направен от здрав, ръчно тъкан, хартиен канап и издръжлив бамбук от устойчиви източници, добавя топлота и натурална красота, където и да изберете да го използвате.
Техниката за тъкане на хартиени канапи се използва от години в производството на мебели и е известна със своята голяма здравина, както и с усещането за стабилност и еластичност при сядане.Можете удобно да настанявате хора до късите страни на масата, тъй като краката няма да пречат.
Гладката бамбукова повърхност е лесна за избърсване и поддръжка.
Стилова група
Стилова група
Липсва информация