Списъкът с любими продукти е празен.
VEDBO/ODGER, маса и 4 стола, 393.050.43

VEDBO/ODGER маса и 4 стола

393.050.43

1375,00 лв
6875 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (710 KB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 160 см
Ширина: 95 см
Включени продукти
Включени продукти
VEDBO маса за трапезария, 160x95 см (40403146)
Брой: x1

ODGER стол (50457313)
Брой: x4
Материал
Материал
Плот на маса:
ПДЧ, Ламинат, ABS пластмаса Страничен кант/ Среден кант:
Масив бреза, Лепило, Фурнир, бреза, Байц, Безцветен акрилен лак Крак:
Масив бреза, Лепило, Байц, Безцветен акрилен лак Седалка, корпус/ Крак, рамка/ Дръжка:
Съчетание на дърво и пластмаса Крачета:
Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Матовата, приличаща на кадифе повърхност на тази маса ще ви кара да я пипате постоянно, за да усетите колко е гладка. Пипайте на воля - масата не е чувствителна към пръстови отпечатъци. Перфектно се съчетава със стол VEDBO.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с мек сапунен разтвор. Почистете със суха и чиста кърпа. За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа. Затегнете винтовете отново, когато е необходимо за най-добро качество.
Полезна информация
Полезна информация
Места за сядане: 4.
Дизайнер
Дизайнер
Francis Cayouette/J Löfgren/J Pettersson
За хората и планетата
За хората и планетата
Маса за трапезария: Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Като поставяме резен от дървесина в горния слой на всяка ПДЧ вместо масив от дървесина, ние изразходваме по-малко дървесен материал за всеки направен по този начин продукт. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали.
Предимства
Предимства
Тази маса за трапезария е мека при допир и с противоотражателно матовочерно покритие с непреходен и елегантен външен вид.Гладкият плот за маса е поставен върху здрава конструкция изработена от масивна дървесина за топла естетика и мек декоративен външен вид.
За да поддържате масата красива, избърсвайте драскотините и мръсотиите с мека гъба след всеки ден, в който е била употребявана.Масата VEDBO е тествана спрямо най-стриктните ни правила за стабилност, устойчивост и безопасност, за да издържа с години всекидневна употреба в домашни условия.
Удобен за сядане, благодарение на леко вдлъбнатата седалка и овалната форма на облегалката.Артикулът е подходящ за семейства с деца, тъй като материалът, гладката повърхност и изчистените очертания на дизайна правят стола лесен за почистване.
Сглобяването на стола не изисква инструменти, благодарение на опростения механизъм под седалката - само притиснете двете части, докато не чуете щракване.
Стилова група
Стилова група
Липсва информация