Списъкът с любими продукти е празен.
KALKFLY, завеси, к-т 2 бр, 504.539.61

KALKFLY завеси, к-т 2 бр

504.539.61

79,90 лв
400 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (223 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 300 см
Ширина: 145 см
Тегло: 1.82 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 37 см
Широчина: 27 см
Височина: 6 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.88 кг
Бруто тегло: 1.99 кг
Общ обем: 6.0 л
Материал
Материал
20% вискоза/изкуствена коприна, 80% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Затъмняващите завеси не позволяват на повечето светлина да влезе и денонощно прикриват стаята от външни наблюдатели, благодарение на това човек може да се уедини.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 30°C, много деликатно пране Свиване: максимум 4%. Не избелвайте. Не сушете в центрофуга. Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Включва: 2 завеси. Мерките важат за всяка отделна дължина на завесите. Mожете да скъсите завесите без шевове с помощта на подлепваща лента SY (продава се отделно).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани. Възобновяем материал на целулозна основа от дървена суровина (вискоза).
Предимства
Предимства
Завесите могат да се окачат на корниз или релса.Можете да окачите завесите на корниз с помощта на скритите гайки или с халки и кукички.
Перделъка ви позволява лесно да създадете плисета с помощта на кукичка за завеси от серията RIKTIG.Завесата намалява светлината и не позволява на хората отвън да гледат директно в стаята, благодарение на това човек може да се уедини.