Списъкът с любими продукти е празен.
DYTAG, завеси, 204.667.19

DYTAG завеси

204.667.19

119,00 лв
595 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 300 см
Ширина: 145 см
Тегло: 1.50 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 37 см
Широчина: 27 см
Височина: 6 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.64 кг
Бруто тегло: 1.72 кг
Бруто обем: 5.5 л
Материал
Материал
100% лен
Основни характеристики
Основни характеристики
Издръжлив ленен плат с опростен и непреходен външен вид, който старее красиво. Естественият материал е прохладен и твърд, но става по-мек с всяко използване и миене.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 4%. Машинно пране, макс. 40°C, деликатно пране. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Гладете с максимална температура 200°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Включва: 2 завеси. Мерките важат за всяка отделна дължина на завесите. Mожете да скъсите завесите без шевове с помощта на подлепваща лента SY (продава се отделно).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (лен). Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. За разлика от фосилите и ограничените материали, възобновяемите материали се добиват от живи източници, които могат да ги възстановяват толкова бързо, колкото ние ги добиваме. Като използваме възобновяеми материали като лен вместо фосили или изчерпаеми материали в този продукт, ние предпазваме скъпоценните ресурси.
Предимства
Предимства
Ленът е здрав и издръжлив материал, който се измива лесно и притежава естествена защита от петна. Става по-мек и красив с времето.Можете да окачите завесите на корниз с помощта на скритите гайки или с халки и кукички.
Ленът придава на материята естествена, релефна текстура и я прави по-стегната.Перделъкът има скрити ушички, които ви позволяват да окачите завесата направо на корниза.
Завесите могат да се окачат на корниз или релса.Завесите смекчават светлината и ви защитават от любопитни погледи.
Стилова група
Стилова група
IKEA Basic Traditional