Списъкът с любими продукти е празен.
OUMBARLIG, уок, 203.436.48

OUMBARLIG уок

203.436.48

45,90 лв
230 точки
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Височина: 10 см
Диаметър: 32 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 58 см
Широчина: 33 см
Височина: 13 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.07 кг
Бруто тегло: 1.17 кг
Бруто обем: 25.3 л
Материал
Материал
Основен елемент:
Неръждаема стомана, Покритие Teflon(R) Platinum Plus Плоча:
Алуминий Протектор/ Дръжка:
Неръждаема стомана
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Да се мие само на ръка. Подходящ за газов котлон. Подходящ за индукционен котлон. Подходящ за стъклокерамичен котлон. Подходящ за чугунен котлон. Подходящ за употреба във фурна.
Полезна информация
Полезна информация
Не забравяйте, че дръжката се нагрява, когато използвате тигана за пържене. Винаги използвайте ръкохватки, докато го местите. Измийте този продукт преди да го използвате за първи път. При създаването на този продукт с незалепваща повърхност, не е използвана перфлуороктанова киселина (PFOA).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
Подходящ за всички видове котлони, включително индукционен.Дебело дъно с един слой алуминий между два слоя неръждаема стомана. Осигурява равномерно и ефективно нагряване и намалява риска от загаряне или залепване на храната.
С изключително устойчиво незалепващо покритие Teflon®Platinum plus, което прави тигана подходящ за ежедневна употреба.Температурата е най- висока на дъното, а полегатите страни карат храната да пада надолу. Разбърквайте храната постоянно, за да постигнете хрупкави резултати.
Двете дръжки улесняват повдигането на тигана.Тиганът е изработен от неръждаема стомана, което го прави здрав и лесен за почистване.
Стилова група
Стилова група
Basic Traditional