Списъкът с любими продукти е празен.
EKEDALEN, бар стол с облегалка, 104.005.40

EKEDALEN бар стол с облегалка

104.005.40

139,00 лв
695 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Тестван с: 110 кг
Ширина: 45 см
Дълбочина: 52 см
Височина: 114 см
Седалка, ширина: 45 см
Седалка, дълбочина: 39 см
Седалка, височина: 75 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 115 см
Широчина: 45 см
Височина: 13 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 7.09 кг
Бруто тегло: 8.00 кг
Бруто обем: 66.2 л
Материал
Материал
Калъф/ Материя:
35% памук, 65 % полиестер Рамка:
Масив, каучуково дърво, Байц, Безцветен акрилен лак Седалка:
МДФ, Полиуретанова пяна 35 кг/м3 Седалка, подплата:
Нетъкан полипропилен
Основни характеристики
Основни характеристики
Голям, по-голям, най-голям - изключително удобните ни столове EKEDALEN поддържат разговора, докато не приключи вечерта. Достъпен в три размера, които се съчетават идеално с бар маса или маса за трапезария EKEDALEN.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Гладете с максимална температура 150°C. Професионално химическо чистене с тетрахлороетен и въглеводороди, нормален режим. За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Подходящ за барплот с височина 110 см. Този бар стол е тестван за употреба у дома и отговаря на изискванията за издръжливост и безопасност, заложени в следните стандарти: EN 12520 и EN 1022.
Дизайнер
Дизайнер
Ehlén Johansson
За хората и планетата
За хората и планетата
Може да се отдели за рециклиране или за възобновяване на енергия, ако е възможно във вашата общност. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. За разлика от фосилите и ограничените материали, възобновяемите материали се добиват от живи източници, които могат да ги възстановяват толкова бързо, колкото ние ги добиваме. Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Памукът в този продукт е отгледан с по-малко количество вода, изкуствени торове и пестициди като по този начин намаляваме негативното си въздействие върху околната среда, а фермерите получават по-голямо възнаграждение.
Предимства
Предимства
Калъфа е лесен за сваляне, изпиране и поставяне обратно.Можете да избирате между няколко различни калъфа за стол и да ги сменяте, когато пожелаете.
Подложка за крака - за повече комфорт, докато седите.Рамката за стол от масивната дървесина прави артикула издръжлив и здрав.
Предлага се като бар стол или по-нисък стол, подходящ за кухненски острови и плотове.
Стилова група
Стилова група
IKEA Basic Modern