Списъкът с любими продукти е празен.
TJENA, органайзер за бюро, 603.954.52

TJENA органайзер за бюро

603.954.52

7,99 лв
40 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 17.5 см
Дълбочина: 25 см
Височина: 17 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 25 см
Широчина: 18 см
Височина: 9 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.40 кг
Бруто тегло: 0.40 кг
Бруто обем: 3.9 л
Материал
Материал
Хартия
Основни характеристики
Основни характеристики
Органайзерът за бюро е идеален за съхранение на всякакъв вид малки предмети - и тъй като петте кутии не са свързани, ще можете да ги размествате и поставяте така, както желаете.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете със суха кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Съдържа: 5 кутии за съхранение (1 бр. 8.2х8.2х5 см), (1 бр. 8.2х8.2х9 см), (1 бр. 8.2х8.2х13 см), (1 бр. 24.6х8.8х17 см) и (1 бр. 25х17.5х2.8 см). Може да се комбинира с други продукти от серията TJENA.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме рециклирана хартия в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали. Безхлорно избелване. Артикулът е изработен изцяло от възобновяеми материали. Хартията може да се рециклира множество пъти, като така намаляваме отпечатъка си върху околната среда. Продуктите съдържащи рециклирани материали и останалите ни продукти отговарят на едни и същи изисквания за качество и безопасност. Продуктът може да се рециклира или да се използва за производство на енергия, ако тази опция е възможна във вашата общност. Като използваме рециклирана хартия в този продукт, ние намаляваме консумацията на суровини и въздействието върху околната среда.
Предимства
Предимства
Помага да поддържате бюрото си разчистено от дребни вещи като химикалки, линийки, мобилни телефони и USB устройства.Тъй като органайзера за бюро е съставен от кутии в различни размери и форми ще можете да ги поставяте така, както искате - заедно или отделно.
Стилова група
Стилова група
IKEA Basic Modern