Списъкът с любими продукти е празен.
PLATSA, открит артикул за обувки, 004.525.44

PLATSA открит артикул за обувки

004.525.44

99,90 лв
500 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (5 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Рамка, дълбочина: 40 см
Рамка, ширина: 80 см
Рамка, височина: 60 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 85 см
Широчина: 45 см
Височина: 10 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 11.85 кг
Бруто тегло: 13.10 кг
Бруто обем: 38.0 л
Материал
Материал
Плот:
Стомана, Прахово боядисано, Шуплеста структура с хартиен пълнеж (100% рециклирана) Рамка/ Регулираща се лавица/ Заден плот:
Стомана, Прахово боядисано
Основни характеристики
Основни характеристики
Този открит артикул за съхранение на обувки ви осигурява по-обстоен преглед на вашите обувки, джапанки и чехли. Използвайте го самостоятелно или го направете част от по-голямо решение за съхранение с други артикули от серията PLATSA.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Тази мебел трябва да бъде закрепена за стената. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). Ако искате да поставите на пода рамка PLATSA, то тя трябва да се допълни с крака LÄTTHET, продават се отделно. В зависимост от това как ще постройте своята комбинация PLATSA може да се нуждаете от допълнителен горен плот за модул за съхранение SPILDRA, за да създадете приятно и гладко покритие върху ниските рамки. Продава се отделно. Рафтът за обувки побира между 6-9 чифта обувки. Включени са 2 регулируеми рафта за обувки. Мрежестото гръбче може да се монтира както в долната, така и в горната част на рамката.
Дизайнер
Дизайнер
Ola Wihlborg
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
Лесно можете да създадете решение за съхранение, което подхожда на нуждите и пространството ви, като комбинирате рамките в различни височини и дълбочини.Лесно можете да прикрепите няколко рамки PLATSA една към друга използвайки приложените свързващи елементи. Те са лесни за монтиране и премахване без да се нуждаете инструменти. И не се налага да правите видими отвори за винтове от външната страна.
Краката LÄTTHET повдигат вашата PLATSA комбинация над пода, което й придава лек, грациозен облик и улеснява почистването под нея.Идеално решение за ограничени пространства поради плитката рамка.
Серията LÄTTHET предлага по-голям асортимент от външни елементи, които да добавите към своите рамки PLATSA.
Стилова група
Стилова група
Multi