Списъкът с любими продукти е празен.
SOLVINDEN, LED осветление, соларно захранване, 604.517.49

SOLVINDEN LED осветление, соларно захранване

604.517.49

25,90 лв
130 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (822 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Поток на светлината: 2 Лумен
Височина: 18 см
Диаметър: 27 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 27 см
Широчина: 27 см
Височина: 14 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.49 кг
Бруто тегло: 0.70 кг
Бруто обем: 10.6 л
Материал
Материал
Абажур/ Покритие/ Основа:
ABS пластмаса Дифузер:
Поликарбонатна пластмаса Ключ, покритие:
Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с влажна кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Приложена е 1 презареждаща се батерия (AAA 1.2V), която съхранява енергия от слънцето. Батерията е заменяема и издържа до 2 години. Поставете соларния панел така, че до него да достига максимално количество слънчева светлина. Времето за презареждане е 9-12 часа на слънце и над 12 часа в облачни дни. След пълно зареждане на батерията продуктът свети с пълен капацитет в продължение на около 8 часа. Батерията трябва да се замени само с презареждаща се батерия от същия вид и капацитет. ИКЕА препоръчва зареждащи се батерии LADDA. Отговаря на стандартите за външно осветление, IP 44. Вградено LED осветление. Живот на LED крушката: около 25 000 часа. Този продукт е СЕ сертифициран. Този захранван от слънчева енергия продукт се пуска автоматично, когато средата се затъмни и е включен от копчето. Не се пуска, докато е светло. С ключ за включване/изключване.
Дизайнер
Дизайнер
Hanna-Kaarina Heikkilä
За хората и планетата
За хората и планетата
Възможно е да е необходима специална обработка на отпадъците. За повече информация моля, обърнете се към местните власти. Асортиментът ни от осветление се състои само от LED артикули.
Предимства
Предимства
Лесна употреба, защото не са необходими кабели или щепсели.Помага ви да пестите енергия и да намалите вредните въздействия върху околната среда благодарение на соларния панел, който преобразува слънчевата светлина в електроенергия.
Източника на LED светлината изразходва до 85% по-малко електричество и издържа десет пъти повече от крушките с нажежаема жичка.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern